Mérleg

Amennyiben nem hagyja, kedves Mérleg, hogy pillanatnyi érzései határozzák meg cselekedeteit, úgy ma hosszútávon egyensúlyba kerülhet a szerelmi életével kapcsolatban, s ez nagyon jó érzésekkel töltheti el. Zárja le, amit le kell, s vágjon bele abba, amit igazán szeretne. A mai nap kedvezhet a komoly elhatározásoknak is, mint amilyen egy házassági ajánlat, vagy éppen a gyermekvállalás!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

Egy társadalmi esemény, egy olyas valakire irányíthatja figyelmét, akit, bár már régebb óta ismer, mégis talán még sohasem tudott meg róla ennyi mindent, mit most. Könnyen lehet, hogy kapcsolatuk ez által teljesen új alapokra helyezõdhet, karrierük szempontjából biztosan, sõt, talán gyengéd érzelmi szálak is kialakulóban lehet önök között!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ma felkeltheti figyelmét valaki, aki, nem is tudja miért, de nagyon megbabonázza. Ne hamarkodja el a dolgokat, s ne kezdjen el rajongani mindjárt, ugyanis, most lehet valami a háttérben, ami nagy meglepetést okozhat, ha nem elég körültekintõ. Törekedjen a fokozatos megismerésre, s akkor talán sikerül úgy feltárni a dolgokat, hogy azok könnyebben emészthetõek, így biztosítva stabilabb alapot egy jövõbeni kapcsolatnak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

Ma karrier, csillogás és siker övezheti útját mindenütt, ami fergeteges pluszenergiákkal töltheti fel a Nyilas jegy képviselõit! Ne fogja vissza magát egy percre se, élvezze, amit elért és ossza meg minél több barátjával, szeretteivel. Este menjenek el és ünnepeljenek egyet, hiszen ritkák az ilyen tökéletes pillanatok az életben, amikor is egyszerûen zavartalan a boldogság!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Mérlegnek olyan szenvedélyes pillanatokban lesz része, mint még soha!

Oroszlán

Ma rendkívül pozitív történések játszódhatnak le szerelmi életében, kedves Oroszlán, olyannyira, hogy még az is elõfordulhat, hogy hirtelen, keverni kezdi a munkát a magánélettel, az ilyesmivel pedig nem árt óvatosnak lenni. Csak akkor engedje, hogy az események átlépjenek valakivel egy bizonyos határt, ha biztos abban, hogy valóban nem származhatnak majd kellemetlen pillanatok még ebbõl a továbbiakban!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai napon nagyon elfoglalt lehet, kedves Oroszlán, ami jórész annak is köszönhetõ, hogy sok minden feltorlódott, esetleg túl sok pluszmunkát vállalt mostanában magára. Mindezek ellenére, ne kérjen segítséget másoktól, legalábbis egyelõre, mert könnyen lehet, hogy ez most több kárral járna, mint haszonnal, s végül még utánunk is dolgozhatna. Este viszont mindenképpen lazítson egy kicsit, mielõtt teljesen kikészülne.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Meglehet, hogy úgy érzi, kissé túl könnyen és gyorsan mennek mostanában a dolgok szerelmi téren, s ez, bár egyfelõl örvendetes és kényelmes, mégis aggasztó lehet, hiszen, mintha bizonyos dolgok veszítenének ez által a varázsukból, súlyukból. Alkalmasint érdemes elgondolkodnia azon, mivel is hozhatná vissza ismét a lepkéket a gyomrába! Megéri próbálkoznia, kedves Rák!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai nap estéjén néhány érdekes álma lehet, melyek mind szimbolikusan, mind pedig ténylegesen, meglehetõsen zavarosak, esetleg felkavaróak lehetnek. Próbálja meg mielõbb feljegyezni szimbolikájukat, s megtalálni bennük a logikát, ugyanis ezen álmok most komoly, jövõbeli eseményekre figyelmeztethetnek, hisz az álmok, s így ezek is, alapvetõen mindig olyan dolgokon alapulnak, melyek az ember tudatalattijában már régóta munkálkodnak, így nem szabad mindig fél várról venni õket.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: