Mérleg

Elõfordulhat, kedves Mérleg, hogy ma egy vetélytársa akad szerelmi téren, így könnyen elhomályosíthatja tisztánlátását a féltékenység, azonban, ezt igyekezzen minél kevésbé kimutatni a külvilág felé, mert könnyen lehet, hogy azzal csak még inkább a kezére játszana ellenlábasának. Legyen diplomatikus, s morzsolja fel a kapcsolatára hatását higgadtan, csakis a józan eszére hallgatva.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

Egy társadalmi esemény, egy olyas valakire irányíthatja figyelmét, akit, bár már régebb óta ismer, mégis talán még sohasem tudott meg róla ennyi mindent, mit most. Könnyen lehet, hogy kapcsolatuk ez által teljesen új alapokra helyezõdhet, karrierük szempontjából biztosan, sõt, talán gyengéd érzelmi szálak is kialakulóban lehet önök között!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Meglehet, hogy nem túl sok ideje jut ma sem a szerelemre, ugyanakkor, amennyi jut, az viszont igencsak tartalmasnak ígérkezik, kedves Nyilas! Amennyiben tartós párkapcsolatban él, úgy õrjítõ, erotikában gazdag, már-már extrém, röpke együttlétekre számíthat kedvesével, ugyanakkor, ha még keresi az igazit, úgy nagy eséllyel foghatja meg valaki, aki már elsõ pillantásra rabul ejti majd a szívét, ki tudja, talán örökre, s ez nagyon jó érzésekkel töltheti el!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

Ma karrier, csillogás és siker övezheti útját mindenütt, ami fergeteges pluszenergiákkal töltheti fel a Nyilas jegy képviselõit! Ne fogja vissza magát egy percre se, élvezze, amit elért és ossza meg minél több barátjával, szeretteivel. Este menjenek el és ünnepeljenek egyet, hiszen ritkák az ilyen tökéletes pillanatok az életben, amikor is egyszerûen zavartalan a boldogság!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2020-09-27

Oroszlán

A mai este igencsak kellemesen alakulhat, legalábbis szerelmi téren mindenképpen. Ha tartós párkapcsolatban él, sok-sok romantikára és nem kevés gyengédségre számíthat kedvese irányából. Ha jelenleg szingli, kedves Oroszlán, úgy pedig meglehet, hogy ma éli meg élete egyik legnagyobb és legélvezetesebb szerelmi kalandját!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai napon nagyon elfoglalt lehet, kedves Oroszlán, ami jórész annak is köszönhetõ, hogy sok minden feltorlódott, esetleg túl sok pluszmunkát vállalt mostanában magára. Mindezek ellenére, ne kérjen segítséget másoktól, legalábbis egyelõre, mert könnyen lehet, hogy ez most több kárral járna, mint haszonnal, s végül még utánunk is dolgozhatna. Este viszont mindenképpen lazítson egy kicsit, mielõtt teljesen kikészülne.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Elképzelhetõ, hogy valaki ma egy igencsak meglepõ ajánlatot tesz önnek szerelmi téren, kedves Rák, ugyanakkor, bármennyire is izgassa a fantáziáját a dolog, mégis fontolja meg alaposan, milyen következményekkel járhat, ha most enged a kísértésnek. Ha ez által bárki is sérülhet a környezetében, inkább mondjon nemet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai nap estéjén néhány érdekes álma lehet, melyek mind szimbolikusan, mind pedig ténylegesen, meglehetõsen zavarosak, esetleg felkavaróak lehetnek. Próbálja meg mielõbb feljegyezni szimbolikájukat, s megtalálni bennük a logikát, ugyanis ezen álmok most komoly, jövõbeli eseményekre figyelmeztethetnek, hisz az álmok, s így ezek is, alapvetõen mindig olyan dolgokon alapulnak, melyek az ember tudatalattijában már régóta munkálkodnak, így nem szabad mindig fél várról venni õket.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: