Vannak féltékeny embertípusok, akik sokszor teljesen ok nélküli rendeznek jelentet, borulnak ki, ha a párjukra ránéz valaki, vagy a párjuk vet egy pillantást egy másik nőre, férfira.

1. Skorpió

Nagyon gyorsan képes fellobbanni benne a féltékenység, és emellett indulatossá, sőt agresszívvá is válhat. Nehéz velük a közös élet, ezért nem szabad még egy ártatlan okot sem adni a féltékenységre, mert különben áll majd a bál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Skorpió, ismét rengeteg munka van a háta mögött, de ön hajthatatlan, s nem tud gátat állítani újabb ötleteinek. Kíváncsisága arra sarkallja, hogy megtanuljon valamit, talán már tudja is, hogy mi lesz az, ami szintén hasznos lehet karrierje szempontjából. Használja ki jól ezt a lendületet és kamatoztassa a megszerzett tudást.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Halak

Viszonylag nyugodt típus, de mivel nem szokatlan tőle a hűtlenség, ezért mindig attól fél, hogy a párja őt is megcsalhatja. Nagyok az elvárásai a szerelemben, ezért elég egy óvatlan pillantás a párja részéről, és máris kész a baj.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: