3. Kos

Mindig azt várja el a párjától, hogy csodálja, rajongjon érte, ezért ha egy nap nem kap bókot, akkor ott máris hűtlenséget szimatol, és fellobban szemében a zöldszemű szörny. Képes nyomozásba kezdeni, ezért nem érdemes ujjat húzni vele.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma egy kicsit fásultnak tûnhet, kedves Kos. Lehet, hogy nagy energiákat ölt valamibe, ami fontos volt önnek, de a dolgok nem várakozásainak megfelelõen alakulnak. Ne csüggedjen, és semmiképpen se adja fel álmait egy kis visszaesés miatt. Legyen kitartó és meglátja, a siker sem marad el sokáig.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Oroszlán

Szereti, ha felnéznek rá, ha imádják, rajonganak érte, de ha a párja részéről nem ezt tapasztalja, azonnal féltékenykedni, gyanakodni kezd. Nem tanácsos haragra gerjeszteni, mert büszkesége miatt gyorsan véget vethet egy kapcsolatnak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Oroszlán, ma a családján belül számíthat néhány konfliktusra, melyet az elmúlt hetek ki nem mondott problémái generálhatnak. Ez nem feltétlenül rossz, hiszen végre tudomást szerez ezen gondok létezésérõl és ha kellõképp diplomatikus még akár rendezni is tudja azokat szeretteivel.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-28

5. Bika

Annak ellenére, hogy nyugodt, érzékeny teremtés, aki szeret békében, csendben élni, mégis ha meglátja párján, hogy félrekacsintgat, szörnyen féltékennyé és dühössé válhat, ezért ilyen esetben jobb, ha nem kerül senki az útjába.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az univerzum energiái ma a lelassulás irányába terelhetik életét, kedves Bika. Bizony néhány változás fog beállni életében az elkövetkezendõ idõszakban, de ha túl gyorsan akarja azokat meglépni, könnyen belebonyolódhat, s akár még rosszul is elsülhetnek tevékenykedései. Csak nyugalom, kedves Bika, a fontos dolgok átgondolására mindig hagyjon elegendõ idõt magának.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: