Kos

Kos Holddal kissé kicsapongó életet élsz, ám nem akkor, amikor már párkapcsolatod van: szingliként nehezen tudsz nemet mondani a kínálkozó alkalmakra, ugyanis kíváncsi természeted erősen befolyásol. A magánéletedben sem jellemző rád, hogy túlságosan türelmes lennél, még nőként sem vagy az a kifejezette érzelmes, érzelgős típus. Szereted, ha pörögnek az események, ha mozgalmas az életed, és ami a szíveden, az gyakran a szádon – nem szoktad visszafogni magadat. Ez utóbbi azért sem erősséged, mert a véleményed gyakorlatilag azonnal látszik az arcodon, akkor pedig úgy vagy vele, hogy jobb az őszinteség.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Bika Holddal nagy szerencséd van: saját jegyében ez az égitest kiegyensúlyozottsággal, nyugalommal ruház fel téged. Higgadtsággal, de tettrekészséggel fogadod életed kihívásait, másokat is cselekvésre késztet inspiráló hozzáállásod. A környezeted imádja megingathatatlanságodat és azt, hogy mindig lehet rád számítani. Egyetlen hátránya a jegyednek egyébként éppen az, hogy ilyen stabil vagy, ugyanis nagyon nehezen veszed rá magadat a változtatásra, a saját tempódban szeretsz haladni, ami viszont egy kicsit lassúnak mondható. Kitartóságod nem csak a jó dolgokra koncentrál, hanem az ellenállásra is, nem szívesen teszel semmit, ami ellentmond az életed kényelmes nyugalmának.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A te magánéletedre minden jellemző, csak a kiszámíthatóság és az unalom nem. Nagyon csapongó, mozgékony vagy, ami átvitt értelemben igaz az érzelmi életedre is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Előnyödre válik, hogy minden jegy közül talán a leggyorsabban reagálod le a körülötted folyó dolgokat, és igazán könnyedén kötsz új ismeretségeket. Ellenben lecsillapodni nem tudsz, folyton azt igényled, hogy pörögjön az életed, történjenek az események és véletlenül se maradj le semmiről. Mások érdeklődését hihetetlenül könnyen felkelted, ellenben a te figyelmedet már nagyon nehéz lekötni, különösen hosszabb távon.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: