Rák

A Rák jegyű emberek méltán híresek gazdag érzelemvilágukról – nincs ez másként akkor sem, ha a Holdjegyet tartozik ebbe a zodiákusba. Barátként és partnerként is remek hallgatóság vagy, és alapvetően kiegyensúlyozott az érzelmi világod, legalábbis mindenáron erre törekszel. Hajlamos vagy rá, hogy elhallgasd a sérelmeidet és csak akkor zúdítsd azokat a többiek nyakába, amikor már menthetetlen a helyzet. Nehezedre esik, hogy reálisan lásd a dolgokat, téged sokkal inkább az intuícióid, érzelmeid vezetnek. Hibádnak róható fel, hogy hajlamos vagy a sértődésre, visszahúzódásra, ami számodra különösen hátrányos, hiszen nagyon jelentős igényed van arra, hogy érzelem gazdag, pozitív napokat élj.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Oroszlán Holdjeggyel nem is lehetnél másmilyen, mint pozitív, kellemes társaság, akinek nagy szüksége van az állandó visszacsatolásra másoktól. Tulajdonképpen nagyon könnyű boldoggá tenni téged, elegendő, ha elismerik a teljesítményedet és nem félnek megdicsérni. Alapösztönöd, hogy foglalkozzanak veled, figyeljenek rád, ezért pedig hajlamos vagy időként megjátszani magadat, vagy drámát csinálni az apró-cseprő ügyekből. Azonban nagyon kellemes, törődő társ lehet belőled, ha kicsit sikerül háttérbe szorítanod ezt az igényedet, vagy olyan partnert fogsz ki magad mellé, akinek lételeme a visszaigazolás. Vele könnyen zöldágra vergődhetsz bármilyen kérdésben és egyúttal kiváló párkapcsolatot építhettek fel.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-08-07

Szűz

A Szűz Holdjegy nem könnyíti meg az életedet, hiszen ez a zodiákus racionális és inkább az észérvekre hat, nem ad sem stabilitást, sem biztonságot az érzelmeidnek, pedig erre minden embernek alapvető igénye lenne. Éppen ezért van az, hogy hajlamos vagy mindig mindent gondolati úton, az észérvek irányából megközelíteni, és háttérbe szorítod az érzelmeidet, ösztöneidet. Szereted, ha segíthetsz másoknak, fontos számodra a precízség és mindig azon vagy, hogy tökéletes eredményeket érj el, ám a magánéleti kérdések elől gyakran a munkádba menekülsz. Nagyon sokrétű a figyelmed, ám ez a párkapcsolatban gyakran inkább szőrszálhasogatásként, mint előnyként jelenik meg.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: