Mérleg

A Mérleg alatt álló Hold erős hatást fejt ki a személyiségedre és befolyásolja a magánéletedet is. Sokszor túlságosan is megfontolt vagy, rengeteg időt szánsz a mérlegelésre, és gyakran éppen ezzel szalasztod el a lehetőségeket. Mindezt tetőzöd azzal, hogy sűrűn háttérbe szorítod magadat és csak ritkán veszed figyelembe, téged mi tesz igazán boldoggá. Mestere vagy a konfliktuskerülésnek, nagyon lényeges számodra, mit gondolnak rólad mások, hogyan ítélnek meg. Párkapcsolataidban gyakran válsz alárendeltté, vagy legalábbis nem érzed úgy, hogy jogod lenne beleszólni abba, mi történik otthon, a négy fal között.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Skorpió Holddal nagyon erős érzelmek uralnak, olyannyira, hogy gyakran saját magadat is megijeszted vele. Rendkívül jók a megérzéseid, mind az élethelyzeteket, mind az emberek reakcióit tekintve. Ennek köszönhetően nagyon nehéz becsapni, de sokan meg sem próbálkoznak vele – ösztönösen tartják tőled a két lépés távolságot. Nagyon vonz, hogy közelebbről is megismerj érdekes embereket, és a lehető legnagyobb mélységekben tapasztald meg, mit éreznek, gondolnak mások. Közel áll hozzád minden, ami mások számára tabu, túlságosan elrugaszkodott, vagy éppen megfejthetetlen. Hűséges típus vagy, aki arra törekszik, hogy teljes valójában élje meg a szerelmet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2024-03-14

Nyilas

A Nyilas jegyű emberek nyitottak, szabadgondolkodásúak és alapvetően függetlenek – ezek a vonások megjelennek akkor is, ha a Holdjegyed tartozik e zodiákus irányítása alá. Nehezen éled meg a mindennapok örömét, mert kicsit mindig a jövőben élsz, próbálod tervezgetni az életedet, és folyton olyasmit képzelsz el magadnak, amit egyelőre nem értél el. Szeretsz új ideálokkal, eszmékkel megismerkedni, és azokat örömmel sajátítod el, de csak kivételesen kevés dolog van, amiben szívesen elmélyülsz. Igazi ez a párkapcsolataidra is, amiknek gördülékenységét nehezíti, hogy nagyon távol áll tőled a kötöttség, sokkal jobban érzed magadat, ha nem kell korlátok közé szorulnod.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: