Rák

Rák jegyűként a leginkább érzelmesebb jegyek közé tartozol, ráadásul gyakran előfordul, hogy konfrontálódsz a szeretteiddel. Na, nem azért, mert annyira imádsz veszekedni, hanem mert a szentimentalizmusod áthatja a mindennapjaidat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A haragod többnyire felületes és inkább magadat kínzod vele. Te vagy az, aki azt mondja „Nincs semmi bajom”, de aztán hosszú unszolás után, nagy nehezen kinyögöd, mi bánt.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-02-11

Oroszlán

A leghiúbb jegyek közé tartozol, úgyhogy képes vagy bármin megsértődni és sokkal többször magadra veszed a dolgokat, mint kellene. Ha a büszkeséged, vagy éppen a becsületed sérül, akkor azon a végletekig képes vagy felhergelni magadat, és akik igazán megbántottak, örökre elvágták magukat nálad.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma számíthat némi anyagi többletre, esetleg egy igen jó eredményekkel kecsegtetõ lehetõségre, ami nagyon elvonhatja figyelmét attól, amit éppen csinál. Legyen kicsit türelemmel, kedves Oroszlán, hamarosan belevetheti majd magát az új tervekbe és álmokba, csak most tartson ki még egy kicsit!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azok viszont, akik hajlandóak bocsánatot kérni, esetleg hízelegni is neked, sokkal könnyebben megússzák a haragodat.

Szűz

Nem jellemző rád, hogy magadra vennéd a különböző megjegyzéseket és ebben nem csak a magabiztosságod van a segítségedre, hanem az is, hogy rendkívül kevés embert engedsz közel magadhoz. Nagyon jól ki tudod zárni mások véleményét az életedből, így pedig nem is igazán van min megsértődnöd.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Leginkább a munkáddal kapcsolatosak a bosszúságok és innen származik a haragod legjava – nem bírod elviselni, ha más inkompetens, és ekkor lekezelővé válsz vele szemben. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: