Mérleg

Akárcsak a Rákok, úgy te is meglehetősen érzelmes, kedves jegy vagy. Sokan úgy gondolják, nem is igazán tudsz haragudni, és ebben bizony van valami. Az alapvetően pozitív beállítottságod nem nagyon engedi, hogy komolyabban megsértődj a szeretteidre, és persze ők is mindent megtesznek, hogy ne bántsanak meg.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Nagyon sok kitartásra lehet ma szüksége, kedves Mérleg, hogy kellõképpen helyt tudjon majd állni. Amennyiben nem hagyja el magát, akkor méltán kivívhatja környezete elismerését, ami igen jól fog esni, így megéri a fáradságot, annál is inkább, mivel meglehet, éppen most figyel fel majd valaki önre, aki késõbb még sokat tehet elõmeneteléért!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A haragod felületes, viszont könnyen megbántódsz, de csak nagyon nehezen (vagy egyáltalán nem) mondod el nyíltan, mi zavar valójában.

Hétvégi horoszkóp, 2023. február 24-26.: A Skorpió hétfőre szingli vagy menyasszony lesz, a Halak lelki sebei begyógyulnak

Skorpió

Ha van valaki, akit senki sem szeretne magára haragítani, az te vagy. Nem tudod és nem is akarod véka alá rejteni, ha mérges vagy valakire, és ha nagyon felbosszantottak, akkor bizony hajlamos vagy kivárni a legideálisabb lehetőséget az édes bosszúra.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Skorpió, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Erre ugyanakkor nem kerül túl sűrűn sor, mert csak kevesen vannak, akik bármilyen jelentősebb nézeteltérésbe bonyolódnának veled, vagy átlépnék azt a bizonyos határt.

Nyilas

Nem tartozol a haragtartó emberek közé, úgy vagy vele, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy haragudjunk. Még azokkal is képes vagy normális, barátságos hangot megütni, akik egyébként komolyan megbántottak, bár ehhez nyilván neked is szükséged van egy kis időre.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, igyekezzen minél több idõt a szabadban tölteni, kedves Nyilas, még, ha esetleg az idõjárás nem is egészen a kedvére való, hisz, már egy kis mozgással, sétával, vagy éppen kirándulással is sokat tehet egészségéért! Ügyeljen továbbá az étkezésekre is, nehogy túl sokat, vagy éppen keveset fogyasszon.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Erősséged a kommunikáció, a beszélgetés és annak vagy a híve, hogy a problémák végére minél előbb pontot tegyél.

Itt a legbosszantóbb nők, és feleségek rangsora a csillagjegyek szerint - ki lehet az első?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: