Bak 

Nem mozogsz otthonosan az érzelmek világában, sokszor félreérted az embereket. Van, amikor szándékosan meg akarnak bántani és ez fel sem tűnik, máskor viszont magadra veszed azt, amivel csupán viccelni szeretnének.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hajlamos vagy arra, hogy nagyon rideggé és elutasító válj, miközben arra nem nagyon vagy vevő, hogy nyíltan rendezd a problémáidat. Akire igazán megharagszol, arra egész életedben képes vagy neheztelni.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtóznak a csillagjegyek

Vízöntő

Nagyon komoly mértékű becsületesség és emberségesség bújik meg benned, ami nem engedi, hogy igazán megharagudj másokra. Ha ez mégis megtörténik, a haragod akkor sem tart sokáig.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hiszel abban, hogy a sors, a karma, vagy majd valaki más elintézi helyetted azt, ha valaki megbántott. Őszinteséged és nyíltságod is hozzájárul ahhoz, hogy a haragod ne tudjon legyőzni és ne mérgezze a mindennapjaidat. 

Halak

Hasonlóan a Rákokhoz és a Mérlegekhez, te sem tartozol azok közé, akik szívesen vitáznak, veszekednek másokkal. Ez a mentalitás rendkívül távol áll tőled, ám mégis sűrűn esel letargiába, és legalább ilyen gyakran a mennyekben jársz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nehéz kiigazodni az érzelmi hullámvölgyeiden, és ezt gyakran zokon veszed. A haragod inkább sértődés, megbántódás, amiről nehezen beszélsz – de legalább nem tart sokáig, hogy kiengeszteljenek mások.

Hogyan hozhatsz ki magadból olyan szuper erőt, amelyért megőrülnek a pasik. A csillagjegyedben ott a válasz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: