Mennyire illik össze a Skorpió a Skorpióval vagy éppenséggel a Szűz egy másik Szűzzel?

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Készen áll az eljövendõ változások állított akadályok leküzdésére, kedves Skorpió, ám, nagyban hátráltathatja ma a haladásban, hogy kissé keveredni látszik magánélete, munkájával. A fogékonysága az új dolgokra, valamelyest lendületet adhat a továbbiakhoz, azonban, érdemes lenne magában rendezni a dolgokat, hogy újra száz százalékosan az aktuálisan prosperált területre koncentrálhasson. Hagyja a szexuális vágyak kiélését estére, napközben pedig teendõire fókuszáljon, akkor megtalálja az egészséges egyensúlyt.

Kos a Kossal (március 20. – április 19.)

A horoszkóp szerint ez a kapcsolat meglehetősen nehéz, hiszen két tüzes jegy találkozik. A Kos forrófejű, így két Kos találkozásából számos összeütközésre lehet számítani. Mindketten ragaszkodnak a saját igazukhoz, nem szívesen kötnek kompromisszumokat, és nem szívesen adnak igazat a másiknak. Ugyanakkor az is igaz, versenyzésükkel erősen inspirálhatják egymást.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai egy igen termékeny napnak ígérkezik, feltéve, hogy éberen nyitva tartja a szemét, s ügyel a felmerülõ lehetõségek megragadására. Ne ódzkodjon az új kihívásoktól! Ön kiváló képességekkel rendelkezik, éljen hát velük, s tesztelje, mire képes! Meg fog lepõdni a végeredményen! Igyekezzen ne abból kiindulni, mások meddig jutnak, hiszen, ön teljesen más világlátással rendelkezik. Bízzon magában, s vágjon neki bátran az eljövendõknek.

Napi Karmahoroszkóp: április 20. hétfő - Halak és Szüzek különösen figyeljetek, mert a mai nap igen különleges lesz!

A Bika a Bikával (április 19. – május 20.)

A Bika ideális párra találhat egy másik Bika személyében. Mindketten kiegyensúlyozott és stabil kapcsolatra, hűségre vágynak. Ki más teljesíthetné a vágyaikat, ha nem a saját csillagjegyük szülötte. Ugyanakkor a túlzottan nagy egyetértés idővel unalomba fulladhat. Nem árt ezt is észben tartani. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma úgy érzi, végre halad is a munkával. Ennek fõ oka az lehet, hogy ma feltehetõleg sikerül végeznie egy-két projekttel, vagy nagyobb részmunka folyamattal. Miután több órán keresztül ügyködik egy probléma megoldásán, áttörõ sikereket érhet el. A mai nap remek példa lehet arra, hogy ön valójában mire is képes, ha egy kicsit kilép a komfortzónájából. Ki tudja, talán gyakrabban kéne ezt tennie!

Az Ikrek az Ikrekkel (május 21. – június 20.)

Annak ellenére sem mondható igazán jó párosításnak, hogy a humor, a közös gondolatok erősen összeköthetik az Ikreket egy másik Ikrekkel. A gond ott rejtőzik, hogy időnként mindketten kiszámíthatatlanok, hiányozhat belőlük a stabilitás. Ha hosszú távú párkapcsolatban gondolkoznak, a szilárdságon, a megbízhatóságon biztosan dolgozniuk kell.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai nap kezdhet körvonalazódni, hogy a következetesség a stabil és egyenletes fejlõdés kulcsa! Amennyiben úgy érzi, hogy e területen még vannak hiányosságai, s néha kissé felelõtlenül, meggondolatlanul cselekszik, nos, kedves Ikrek, akkor itt a legfõbb ideje az ezen való változtatásnak! Sohasem késõ, vagy túl korai!

A Rák a Rákkal (június 21. – július 22.)

Alapvetően jól működhet a Rák kapcsolata egy másik Rákkal, hiszen mindketten érzékeny típusok. Megértik egymás érzését, így azt is meg tudják érteni, amikor párjuknak rossz a hangulata. Ugyanakkor éppen ez a túlzott érzékenység vezethet a szakításhoz is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Kissé kevésnek érezheti a mai napi inspirációit, illetõleg motivációját ahhoz, hogy érdemben haladjon, mégis, ne hagyja, hogy mindez visszarettentse attól, hogy bármilyen nagy projekt végrehajtásába belevágjon, vagy folytassa azt. Ha ragaszkodik terveihez és bízik önmagában, akkor ma, minden nehézség ellenére, nagy eredményeket tehet le az asztalra. A mai napon érzelmi élete is elõtérbe kerülhet, ami, fõleg az este folyamán, meglehetõs izgalmakat hozhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: