Az alábbiakban egy első osztályú szerencsehoroszkópot találnak kedves olvasóink az összes állatövi jegyre vonatkozóan. Ebben biztosan mindenki megtalálja a szerencséjét! Az átlagos horoszkópok csak triviális módon képesek egy adott személyről valamit kijelenteni. Az alábbi horoszkópot azonban az különbözteti meg ezektől, hogy sokkal pontosabb, ami a sors kiszámíthatatlanságát és a véletlenszerűséget illeti. Emellett sokkal érdekesebb is. A következő horoszkóp nemcsak a jövőről tájékoztat, hanem előre meghatározhatja az események sorát is. És bár a figyelmeztetéseket figyelmen kívül hagyhatjuk, de akkor biztosan számíthatunk arra, hogy valamilyen szerencsétlenség fog minket érni. Ellenben ha követjük az itt leírtakat, akkor hihetetlen sikereket érhetünk el minden törekvésünkkel.

Vízöntő (január 20. – február 18.) a vízi környezetben érdemes tevékenykednie

Már sok látó, jós és asztrológus bizonyította a Vízöntő megbízhatóságát, vonzerejét és szexualitását. Az ilyen személyiségek tehetsége, hogy gyönyörű és felejthetetlen csókot képesek ajándékozni. Eredetiségük titka abban rejlik, hogy tartósságra törekszenek és hosszú távra gondolkoznak. Az összes kijelölt tervüket gondosan végrehajtják. A Vízöntő ambiciózus, büszke tetteire és cselekedeteire, bármi is az, amit tett. Másrészt azonban van benne elég sok slamposság és szervezetlenség is. Ezenkívül lassúság. A Vízöntő ennek ellenére a szerelmi kalandok ismerője, már amikor nem alszik. A szélsőséges gondolkodásmód nem áll tőle messze. Őt inkább a háziállatok érdeklik, mint a saját rokonai. Rendkívül bosszantó tud lenni. Sokszor az agyára megy másoknak azzal, hogy folyamatosan elmesél egy „kedves” legendát. A kiszámíthatatlansága miatt a Vízöntők nem biztos, hogy megfelelnek mindenki elvárásainak. Tanács a Vízöntők részére: ne próbáljanak meg harcolni, hanem inkább nyugodtan reagáljanak a dolgokra. 2 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. A szerencse azonban két évig minden lépésénél ott lesz, ha mások megismerik ezt a horoszkópot.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Miért féltékenyek, irigyek rád és rosszindulatúak veled az emberek? Csillagjegyed megadja a választ!

Halak (február 19. – március 20.) partnert választanak az együttéléshez

A gondoskodás és a kedvesség a vérükben van. Mindig arra törekednek, hogy a reflektorfényben legyenek, hogy megmutathassák a szellemi képességeiket. Elég jó kiállásúak ahhoz, hogy vonzóak legyenek egy partner számára. Egy vita során inkább vezető szerep betöltésére törekszenek. Könnyű párbeszédet kezdeményezni velük és személyes kapcsolatokba lépni velük, vagy csak egyszerűen figyelmen kívül hagyni őket. A szenvedély a természetük, és ez páratlan szerelmessé teszi őket. A móka azonban visszafelé sülhet el. Az emberek bízhatnak a halakban. Ami megtört szívekhez és gyötrelmes érzésekhez vezethet. A Halak gondoskodóak. Megpróbálnak a megállapított szabályok szerint cselekedni, ami azonban rájuk nézve ahhoz vezet, hogy gyakran szenvednek. Gyorsan szorosra fűzik érzelmeiket az álaluk kedvelt személyhez, ami viszont további csalódásokhoz vezet a kapcsolat felbomlása, illetve a másik személy árulása, megcsalása után. Természetük furcsasága az, hogy érzékelik a szépséget és a szórakozást. Vicceik mindig a körülöttük lévők kedvére válnak, mivel elgondolkodtatóak. Mindig a társaság középpontjában állnak, a Halak mindenki számára a lelkesedés és vonzerő fokozója. A Halaknak azonban mindenekelőtt meg kell tanulniuk megérteni az embereket, mielőtt komoly kapcsolatot létesítenek. 5 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Azonban a szerencse öt évig minden lépésénél vele lesz, ha mások megismerik ezt a horoszkópot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos (március 21. – április 19.) az agresszor

A Mindenható nem volt fukar, amikor szót és tettet adott a Kosnak. Vonzó természetű egy kis spontaneitással kiegészítve. A csókkirályi művészetével elbűvöli az ellenkező neműeket. A családi kapcsolatok életének alapvető elemei. A Kost bizonyos mértékben megkülönbözteti másoktól a nagylelkűsége és a bőkezűsége. Izgalmas színfoltja a társaságnak, mivel jelleme miatt több álláspontot is képes átlátni, és emellett konstruktív természetű is. Mindazonáltal szereti, ha igaza van a vitákban, így szinte lehetetlen több órás beszédét megszakítani, amíg a beszélgetőpartner nem adja fel. 16 év szerencsétlenség vár arra a Kos jegyű személyre, aki figyelmen kívül hagyja a fentieket, azonban a szerencséje tizenhat évig minden lépésénél vár rá, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: