Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) – az állatok királya

Lenyűgözően és nyugodtan élik az életüket. Akik csak hallgatják őket, le vannak nyűgözve tőle. Amikor azonban egy Oroszlán rossz hangulatban van, elviselhetetlenül bosszantó és infantilis lesz. Az Oroszlán mindenkire, aki csak útjába kerül, ráterheli a saját problémáit. Az Oroszlánok kiszámíthatósága meghatározza életük linearitását. Az Oroszlán azonban minden élvezetet tudatosan vesz az életében. Bármit is tesz, sikerrel jár. Mestere a csókoknak, valamint a kommunikációnak. Hosszú távú kapcsolat létesítésére törekszik. Nehéz az ilyen embert megtalálni, de a szerencse rámosolyog arra, aki egy ilyen Oroszlánt megtalál. 7 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. A szerencse hét évig minden lépésénél vele lesz, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma számíthat némi anyagi többletre, esetleg egy igen jó eredményekkel kecsegtetõ lehetõségre, ami nagyon elvonhatja figyelmét attól, amit éppen csinál. Legyen kicsit türelemmel, kedves Oroszlán, hamarosan belevetheti majd magát az új tervekbe és álmokba, csak most tartson ki még egy kicsit!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) – sosem fárad bele a várakozásba

Jellemző rájuk, hogy törekszenek a vezető szerep betöltésére a kapcsolatukban. Okvetlenül van legalább egy csodálójuk. A beszélgetés során az utolsó szó mindig az övék. A gondoskodás és a kemény munka a génjeikben van. Eszük, társaságkedvelő magatartásuk és szerénységük okán sok bajtársat szereznek maguknak az életben. Könnyen befolyásolhatóak. A szerelmes Szüzek kockázatos játékot indítanak. Olyan emberekhez vonzódnak, akik a világon mindent tudnak. Keresik a kölcsönös tiszteletet. Ugyanakkor könnyű elveszíteni bármely Szüzet, ha valaki hűtlen lesz hozzá, vagy elárulja őt. Az ilyen esetek után visszatérni a kapcsolatba már nem kecsegtet semmilyen eredménnyel a Szűz számára. Megbocsáthatnak egy embernek, de soha többé nem fognak kommunikálni vele. 7 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat, de hét éven keresztül a szerencse minden lépésénél várja, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-05

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) – a naiv

A Mérlegek megrögzött diplomaták, mindenkivel megtalálják a közös témát a beszélgetéshez. Próbálják megoldani a konfliktusokat. Szeretetük leírhatatlan energiával rendelkezik, és szívből képesek a bolondozásra és a szórakozásra. A Mérleg jellemének varázsa megkülönbözteti őt más állatövi jegyektől. Egy Mérleg mindig készen áll arra, hogy mindenkiről egyszerre gondoskodjék. De ennek ellenére a Mérleg könnyen képes kikészíteni a másik embert. A Mérleg életére egyfajta rendezett zűrzavar a jellemző, amelyet csak a Mérlegek képesek átlátni és megérteni. Végig barátok maradnak bárkivel, de nem bocsátják meg a sértéseket. A Mérlegek azok az egyének, akikkel érdemes barátságos kapcsolatot kiépíteni. A romantikájuk és a gondolkodásbeli kreativitásuk egyedivé teszi őket az ellenkező neműekkel kialakított kapcsolatokban. 9 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Kilenc évig a szerencse minden lépésénél társa lesz, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Nagyon sok kitartásra lehet ma szüksége, kedves Mérleg, hogy kellõképpen helyt tudjon majd állni. Amennyiben nem hagyja el magát, akkor méltán kivívhatja környezete elismerését, ami igen jól fog esni, így megéri a fáradságot, annál is inkább, mivel meglehet, éppen most figyel fel majd valaki önre, aki késõbb még sokat tehet elõmeneteléért!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: