Bika (április 20. – május 20.) – a fáradhatatlan

Az agresszivitás fáradhatatlanná teszi az ember szenvedélyét. Különösen a Bika esetében. A kapcsolatokban a tartósságot és a biztonságot tartja szem előtt. Azonban bizonyos esetekben besokallhat, főleg, amikor a rábízott feladatokat nem tudja mind teljesíteni. A célok teljesítésére törekszik. Időről időre heves agresszió alakulhat ki nála, de ez soha nem jelenti azt, hogy feladná a figyelmes hozzáállását a partnere irányába. A barátságossága megkülönbözteti őt a nehéz helyzetben, ha szükséges, biztosítani tudja a megfelelő segítséget. Kifogástalan szerelmi örömök forrása. Egyidejűleg megvan benne a makacsság és a gondoskodás. A Bika azért némileg önző is, mert az elérni kívánt célt mindenáron végre akarja hajtani. Meglehetősen egyértelműek és szerencsére csak közepesen lusták. Megkülönbözteti őket más állatövi jegyektől a karizma és vonzerő. 15 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. A szerencse tizenöt évig minden lépésénél a nyomában lesz, ha másokkal megismerteti ezt a horoszkópot.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (május 21. – június 20.) – megosztott személyiség

Az Ikrek a kegyelem megszemélyesítői. Különös szeretetük van az emberek iránt. Meghallgathatják a legunalmasabb előadót is, de ugyanakkor lelkiismeret furdalás nélkül félrevezetik őket. Megkülönbözteti őket más állatövi jegyektől a békére törekvő, azt kedvelő karakterük, bár az Ikreknek nem esik nehezükre visszaadni a kölcsönkenyeret, legyen az bármilyen…. Az Ikrek nem hagyják magukat megvezetni vagy megtéveszteni. Emellett az Ikrek szeretnek parancsolni és kimutatni vezetői képességeiket. Hangulatuk olyan gyorsan képes megváltozni, mint a tavaszi szellő. Ha a fejüket elcsavarják, akkor azt képesek elhagyni szinte bárhol. Az Ikrekben a szarkazmus, a gyerekesség és a kíváncsiság is megtalálható. Boldog az életben és megbízható társ. Az Ikrek felettébb társaságkedvelőek, emellett kiválóan elsajátították a csábítás fortélyait is. Mértékkel halmoznak el mosolyokkal és más ajándékokkal, megpróbálva megmutatni erejüket és ellenállhatatlanságunkat. 9 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Kilenc évig a szerencse minden lépésénél társa lesz, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma igen sok dolga lehet, kedves Ikrek, ami miatt érdemes lenne egy tervet készítenie, hogyan is lenne a legpraktikusabb haladnia. Kalkulálja mindenképpen bele a számításiba azt is, hogy elég ideje legyen majd a családjára, szeretteire, akik közül ma többeknek is szüksége lehet önre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-30

Rák (június 21. – július 22.) – a szépség menti meg a világot

Páratlanul szerető lények, akik szenvedélyes csókokkal akarják megerősíteni érzéseiket. Ez a legromantikusabb és leggondoskodóbb állatövi jegy, amellyel csak találkozhatunk. A Rák jegyben született emberek többsége kreatív természetű, és a legvadabb fantáziákat és bolondozásokat is képes valóra váltani. Folyamatosan fejlesztik a szexuális készségeiket, és gyakran a gyakorlatban is alkalmazzák ezeket. Rendetlenségük a mindennapi „szórakozás” részévé válik. A Rák a társaság lelke. A Rákok nagyon szeretetteljesek, és bármi áron is megvédik a partnerüket. A Rákok szenvedélye és a spontaneitása alapvető tényezővé válik a szerelmi örömök során. Nem harciasak, de szükség esetén képesek erővel legyőzni az ellenséget. Megbízható és támogató társsá válnak az életben. 12 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Azonban szerencsés tizenkét év elé nézhet az, aki tesz azért, hogy mások is megismerjék ezt a horoszkópot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: