Skorpió (október 23. – november 21.) – a lelkes csodáló

A Skorpió varázsát tökéletesen kiegészíti a kiváló humorérzéke és a vezetői tehetsége. Soha nem tagadja meg magától kedvenc örömforrásait. Az energikus viselkedés néha azonban károsan befolyásolja a kiszámíthatóságát. Az élettől a lehető legtöbbet kapja meg. A Skorpió a bizalomra és a megértésre épülő hosszú távú kapcsolatokat részesíti előnyben. Páratlan szervezési képességgel rendelkezik, és bármely társaság lelkévé válik. De megtörténik, hogy ezzel az aktivitással túl messzire megy. Skorpió vonzza a pénzt, egész nagy mennyiségben. Könnyen képes egész csinos összegeket keresni, de ugyanolyan könnyen el is költi. Gondoskodik a családjáról és a barátairól. Napokon keresztül képes megfeszítetten dolgozni. A Skorpió ezenkívül nyílt és egyáltalán nem számító, ami a barátságot illeti, ugyanakkor, ha elárulják, azonnal és véglegesen képes megszakítani a kapcsolatot bárkivel. 4 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Azonban a szerencse négy évig minden lépésénél vele lesz, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Skorpió, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas (november 22. – december 21.) – a spontán

A Nyilasokra jellemző, hogy hosszú ideig egyedül maradnak. Megkülönbözteti őket ezenkívül a spontaneitás és a vonzerejük. A Nyilas kiegyensúlyozatlan. Nem lehet megvesztegetni hízelgő szavakkal. Ha a Nyilasnak éppen nincs olyan napja, akkor jobb, ha elkerüljük őt. A sértéseket elraktározza, így azok felhalmozódnak benne. Nagymértékben képes befogadni valakit a lelkébe, de a legtöbb esetben ezt nem ismeri el nyíltan, mert attól tart, hogy ezt sokan a gyengeség jelének tekintik. A Nyilas rendkívül titokzatos személy, ugyanakkor a barátai és rokonai hős védelmezője. Szép és romantikus. Diplomata. A Nyilas is arra törekszik, hogy lehetőség szerint mindenkivel törődjön. Képes jól szórakozni és bár mértékkel ugyan, de a bolondozásra is kapható. 4 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Azonban szerencsés négy év elé nézhet az, aki tesz azért, hogy mások is megismerjék ezt a horoszkópot.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, igyekezzen minél több idõt a szabadban tölteni, kedves Nyilas, még, ha esetleg az idõjárás nem is egészen a kedvére való, hisz, már egy kis mozgással, sétával, vagy éppen kirándulással is sokat tehet egészségéért! Ügyeljen továbbá az étkezésekre is, nehogy túl sokat, vagy éppen keveset fogyasszon.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A lelked a zodiákusod alapján – A szimbólumok segítenek megismerni az igazi énedet

Bak (december 22. – január 19.) – a szeretetteljes

Lelkesedése megkülönbözteti a Bakot más állatövi jegyek viselőitől. Merész és okos. Jellemzője az időszakos nyugtalanság és ingerlékenység. Néha elfogja a lustaság, de amikor munkába fog, akkor éjjel-nappal képes azt végezni. Benne az olyan ellentétek, mint a büszkeség és a megértés, egyszerre vannak jelen. A Bak arra törekszik, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítson ki. Született szónok. Mindig eléri a céljait. Szeret nyerni a vitákban, különösen az Ikrekkel szemben. Kiváló gasztronómiai ízlése van, és gyakran megy étterembe. Szórakoztató és izgő-mozgó. 24 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. A szerencse huszonnégy évig minden lépésénél a nyomában lesz, ha másokkal megismerteti ezt a horoszkópot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: