Mérleg

Már pusztán ha rád néz az ember is mosolyogni támad kedve. Kecses vagy, mesterien bánsz a szavakkal, és mindig tudod, hogy mit tegyél, ha hirtelen vonzerő fokozásra van szükséged. A szerelem, a romantika a lételemed, ami nem csoda, hiszen az ezen minőségekhez köthető Vénusz uralja a jegyed. Ha valaki közelebbről is megismer, rájön, hogy a szívesen flörtölő, bárkire kedvesen rámosolygó külső nem csak egy felvett maszk, hanem mélyen belülről fakad, hiszen szereted megosztani a javaidat, így a mosolyodat, kedvességedet is másokkal.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A flört mestere. Ha ennek a jegynek a szülötte vagy, minden bizonnyal hatalmas flört eszköztárral rendelkezel, amit rendre használsz is. Ha kell finom bársonyként burkol körbe a szexisséged, máskor meg igazi dominaként veted be magad. Gyakran csak a vadászat öröme miatt flörtölsz, akkor is ha az illető tulajdonképpen egy szikrányit se mozgatta meg a fantáziád. Uralkodó bolygód a Plútó segít, hogy pillanatok alatt bárkit az ujjad köré csavarj. Ha pedig a szíved és a lelked is beleadod a hódításba, akkor szinte képtelenség ellenállni mágikus vonzerődnek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2023-12-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: