Az augusztus az önfeledt nyári szórakozás ideje, nagyon sokan ilyenkor töltik a megérdemelt nyári szabadságot. A horoszkóp szerint a Merkúr és a Jupiter bolygók között augusztusban nehéz fényszögkapcsolat jön létre, ami komoly figyelmeztetés a csillagjegyek számára. Most még inkább érdemes betartani a szabályokat, mert így kerülheted el a későbbi veszteségeket vagy a kellemetlen helyzeteket. Hogy pontosan mire is figyelmeztetnek a csillagok, az augusztusi horoszkópból kiderül.

Kos (március 21. – április 19.)

A baráti kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek, és megeshet, hogy elsősorban a te viselkedésed vagy elképzeléseid miatt búcsút inthettek egymásnak. Az lenne a legjobb, ha most a pénz tabu téma maradna, mert soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint a pénz megronthatja a barátságot, a legjobb kapcsolatot is. A szerelmi viszonyokban, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez, biztosan nem lesz okod panaszra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (április 20. – május 20.)

Általában elmondható rólad, hogy nehezebben kezeled a változásokat, ám most mindennél nagyobb szükség van arra, hogy igazodj a kialakuló helyzetekhez. Ellenkező esetben önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. De az is megeshet, olyan változások történhetnek veled, amelyre egyáltalán nincs ráhatásod. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila augusztusban a szívedbe fúródhat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ebben a hónapban minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, amelyből most nincs annyi, amennyi elég lenne. A nagyobb, fontosabb pénzügyi megbeszéléseket érdemes lenne elhalasztani, mert később sokkal kedvezőbb helyzetbe kerülhetsz, és jobban tudod képviselni a saját érdekeidet. Belemehetsz egy éjszakás szerelmi kalandra, amely után átjár a feldobottság érzése, de gondold át, megéri-e.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsõre, semmire sem mond nemet, hanem elõtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 21. – július 22.)

A párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. De az is lehet, a környezetedben most több az irigy, kétszínű ember, mint általában. Olyan valakiben csalódhatsz, akiben eddig talán vakon megbíztál. A szerelmi kapcsolatokban átmenetileg nehéz helyzet jöhet létre, elsősorban a társad életében történő nehezen kezelhető változások miatt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: