Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Még az is megeshet, olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Amelyről elmondhatod, soha nem gondoltad volna, ilyen helyzet is előállhat. Ingatlanügylettel kapcsolatban olyan döntést hozhatsz, amely miatt a későbbiekben elégedettséget érezhetsz. A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal harcos helyzet alakulhat. Nem biztos, hogy megéri a győzelem…

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A házasságokban, régi együttélésekben akkor alakulnak kedved szerint a dolgok, ha alkalmazkodsz, és te is többet teszel kettőtökért. Ha vannak titkaid, azokra most különösen vigyázz, mert ha napvilágra kerülnek, óriási botrányra van kilátás. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, még az is lehet, olyan összeg ütheti a markodat, amelyből akár tartalékot is képezhetsz. Valaki viszont komoly csalódást okozhat neked.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2023-04-15

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A munkában, a megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt minden hajszálad az égnek állhat. A felettesednek megvan a maga baja, ezért jobb lenne, ha most nem traktálnád őt azokkal a dolgokkal, amelyek elsősorban téged foglalkoztatnak. Pénzügyeid változó képet mutathatnak, mert a kiadások mellett jelentősebb bevételre is szert tehetsz. A szerelem egén ugyanakkor viharfelhők tornyosulnak….

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Nagyon jól tudod kezelni még a lehetetlen helyzeteket és a nehéz embereket is. De az is előfordulhat, olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a mondandójától egyik döbbenetből a másikba eshetsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak egzisztenciális gondja támadhat, ezért a pároddal légy megértőbb, és amiben csak tudsz, segíts neki. Valami elromolhat a háztartásodban, amit aztán meg kell javíttatni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: