Nyilas (november 22. – december 21.)

A házasságokban, régi párkapcsolatokban kommunikációs zavarok léphetnek fel. De az is megeshet, valamilyen régi probléma kerülhet ismét terítékre, amelynek a végére még mindig nem tudtok pontot tenni. A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amely hatással lehet a te megélhetésedre is. A pénz inkább jön, mint megy. Ha szülő vagy, csemetékre most különösen figyelj.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak (december 22. – január 19.)

Olyan sok esemény, változás történhet, amely okán nem fogod unalmasnak vagy egyhangúnak tartani az életedet. Ha most nyaralsz, nagyon jól érezheted magad. Anyagi ügyeid miatt többet aggodalmaskodhatsz, és egy váratlan kiadás több pénzt húzhat ki a zsebedből, mint szeretnéd. A szerelmi kapcsolatokban olyan változás következhet be, amely erősíti a biztonságérzetedet, amely stabilabbá tehet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mi idegesíti legjobban a csillagjegyeket a másik emberben?

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társaddal történhetnek olyan dolgok, amelyeket nem tudsz megbeszélni, és ez feszültté teheti a kapcsolatot. Ingatlanügyletet, ha egy mód van rá, ne most bonyolíts, mert olyan helyzet jöhet létre, amelyet nem tudsz kezelni, és amely negatív anyagi következményekkel járhat. Ha betegséggel küszködsz, végre gyógyulás útjára léphetsz. augusztusban szerelmi kaland is elvarázsolhat. Gondold át, mit nyersz és mit veszíthetsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (február 19. – március 20.)

Még az is lehet, hogy a szíved váratlanul szerelemre lobbanhat. Minden esély meglesz rá, hogy belebonyolódj egy olyan kapcsolatba, amelyet titokban kell tartanod. Ez a helyzet feldobottá tehet, úszhatsz a mámorban. A pénzedre ugyanakkor jobban kellene vigyázni, mert meglophatnak, vagy olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Balesetveszélyes ez a hónap, légy a megszokottnál is óvatosabb.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: