Oroszlán:
VII.23. - VIII.23.

Ne higgy el mindent hódolóidnak, megvezethetnek! Hiúságod erre mindig befogadó - elbűvölődsz, ha el kezdenek dicsérni, amiből soha, semmilyen mennyiség nem elég. Csacsogós kedveddel persze te is handabandázhatsz a másik nemnek a mézesmadzagot elhúzva. Nincs kizárva, hogy megérint valaki a már meglévő kapcsolatodon kívül, s nehéz ellenállni a kísértésnek - csak ne feledd kinek mit mondtál! Régóta együtt élt párod szokásától ellentétben körbevesz gondoskodó szeretetével – ami jól is esik.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

A mai napon remek alkalom nyílhat arra, hogy megtörje a hétköznapok monotonitását, s egy olyas valamivel foglalkozzon, amiben kedvét leli. Ne érezze rosszul magát amiatt, hogy egy élvezetesebb elfoglaltságot helyez elõtérbe a kötelezõk helyett, inkább fogja fel úgy a helyzetet, hogy ilyen is kell a lelkesedés és a motiváció fenntartásához, azaz, hogy késõbb annál jobban menjenek a szokásos dolgok. A napi rutin amúgy is hosszútávon könnyen fásultsághoz vezet, ha nincs megbolondítva egy kis renitenciával, tehát a rendszer hibásan tökéletes!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz:
VIII.24. - IX.23.

Meglehet csalódásod határtalan, mely arra késztet, hogy elmenekülj az álomvilágodba. Ott minden szebb, mint a valóságban, pont ezért, senki sem tudja felvenni álompároddal a versenyt… El is maradnak így a kapcsolódások, az élmények, a tapasztalások, tulajdonképpen, az Élet. Nézz szembe bánatoddal! Lásd meg, hogy csak azért van, mert illúziókat kergettél, elvárasaid tették nehézzé a dolgokat! Régóta együtt élt párodat is fogadd el úgy, ahogy van – a Fény mellett mindig ott az Árnyék!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

A mi nap folyamán könnyen elõfordulhat, hogy a tervezetteknek csak töredékét sikerül megvalósítania. Talán az lehet mindennek az oka, hogy mostanában valahogy egy kicsit több kockázatot, illetõleg feladatot vállalt a szokásosnál, s a dolgok kezdenek a fejére nõni. Alkalmasint, megelõzve a további csalódásokat, érdemes lenne kissé átdolgozni a terveket egy tarthatóbb, mégis kellõképpen lendületes formába, esetleg egy-két pihenõ nap beiktatásával. Amúgy is nyár van, lazítson néha egy kicsit! Ha nem erõlteti, talán jobban is halad majd minden.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2022-08-02

Mérleg:
IX.24. - X.23.

Nagyon jól vagy, szerelemmel, vágyakkal tele. Pontosan érzed, tudod határaidat, meglévő kapcsolatodat meglehet, már stabilizálni is szeretnéd. Ha még keresésben vagy, démonikusan hatsz a másik nemre, erős a sugárzásod, csodálatos mosolyod mellett képtelenség elmenni. Az életörömök élvezete párosul egy csodálatos lágysággal, együttérzéssel - hirdeted a boldogságot. Régóta együtt élt pároddal teljes a harmónia, még a vásárlásoknál sincs nézeteltérés.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

Ma számos olyan lehetõség nyílhat meg a Mérlegek elõtt, ami azelõtt még soha. Most az legfontosabb, hogy kihasználja õket, amíg a kapuk nyitva állnak. Ma ezáltal úttörõ felfedezéseket tehet, melyek folytán olyan magasságokba lesz képes eljutni, amelyekrõl eddig még csak nem is álmodott. Mindez azon múlik, hogy mennyire is lesz képes a nap folyamán felderíteni és kiaknázni az önben rejlõ, rejtett képességeit, különös tekintettel a helyzetfelismerõ, értékelõ és reagáló tulajdonságaira.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:
X.24. - XI.22.

Gyönyörű szép vagy. Démoni sugárzásod nem csak a másik nemre, de mindenkire hatással van. Ez még fokozódhat, hisz pluszként megjelenik az a kedves és diplomatikus mosoly is, mely tudja, mit akar, s mely nem riad vissza semmilyen flörttől, izgalomtól, kihívástól. Mindemellett mindenki érzi, azt a higgadt és nyugodt energiát, mely akár hosszabb távon is képes gondolkodni – egyszerre vagy különleges és stabil. Régóta együtt élt párodat is megbabonázod, újra lángra lobbanhat a szerelem.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

Ha egy mód van rá, ma ne sürgesse magát és másokat sem, nyugodtan lassíthat egy kicsit a tempón. Nem kell, hogy mindig ön irányítson (még, ha észrevétlenül a háttérbõl is), most hagyhat egy kis teret másoknak, hogy õk is kibontakozhassanak, mivel túl nagy kalamajkát most úgysem okozhatnak. Amúgy, ma jobb is, ha a maguk módján haladnak a dolgok, hisz pont a drasztikus beavatkozás okozhatna bajt, s az most nagyon nem hiányzik. Ma legalább alkalom nyílik egy kis lazításra, pihizésre, a többit pedig elég csak fél szemmel figyelnie, hisz végre minden a rendjén halad!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: