MÁJUS

Erős személyiséged igazán megbízható nőt takar. A kedvességed sokakat magával ragad, de néha nagyon makacs vagy és ez nem válik előnyödre. A folyamatos óvatoskodás mindig újabb és újabb akadályokat gördít az életedbe, de reális gondolkodásmódod átsegít. A munkádban tudják, hogy két lábon állsz a földön és számítanak is ezért rád. Emberekkel zárkózott vagy, de akit közel engedsz, azt nehezen engeded ki az ölelésedből.

JÚNIUS

Közvetlen, kedves nő vagy, aki nagyon szereti a viccet. Sajnos gyakran elkésel és ezt mások nem nagyon szeretik benned, önzőnek gondolnak. Sokan azt hiszik, hogy kiismernek, pedig nem látják a belső éned. Nehezen döntesz, és ha eléred a célod, már nem is érdekel a siker. Nem könnyen leszel szerelmes, de akibe beleszeretsz, azért bármit megteszel, ami akár a féltékenységig fajul. Ezt nehezen viseli a partnered és gyakran veszekedésbe torkollik az együttlétetek.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-21 - Ma semmiképpen se rejtegesse, mi is zajlik önben, éppen ellenkezõleg!

JÚLIUS

Csendes és visszahúzódó nő vagy, aki jól tűri az unalmat is, ha kell. Toleráns vagy mindenkivel szemben, de néha jelentéktelen dolgokon képes vagy elkeseríteni magad. Lojalitásod hozzásegít, hogy egyre nagyobb sikereket érj el. Amikor megtalálod az igazit, az érzelmeid jelezni fogják, annak ellenére, hogy nehezen barátkozol.

AUGUSZTUS

Érzelmes és barátságos nő  vagy, de gyakran a féltékenységed és az önzőséged miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe. Amit hosszútávon kitűzöl magad elé, azt el is éred, a versengés a véredben van. Nem szereted kimutatni az érzéseidet, ezért gyakran tűnsz magányosnak.Vágysz a szerelemre, de érzések nélkül nem fog megtalálni az igazi. De ha már szerelemben élsz, nagyon szereted társadat és mindent megadsz neki.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: