A következő három csillagjegy életében komoly kihívásokat hoz a Halak hava. Ők ugyanis a fentiekhez képest merőben más értékeket képviselnek. Önmagában ezért sem lesz könnyű számukra a következő időszak. S akkor még nem is említettük a Merkúr retrográdot a Halakban. Mindez igencsak próbára teszi most őket. S hogy az előttük álló heteket átvészelhessék, érdemes a horoszkóp javaslatait követni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kos múltja visszatér

Talán nem te vagy a legtürelmesebb csillagjegy, de az biztos, hogy nem félsz semmitő. Pontosan ezért nem a kihívásokat kellene keresned most, hanem inkább vedd a kezedbe az irányítást. Lehet, most még egyáltalán nem annak tűnik, de nagyon is izgalmas időszaknak ígérkezik számodra. Viszont ehhez add fel az elveidet, vagyis mostantól ne ragaszkodj az elvárásaidhoz. Ez a néhány hét tökéletes lehetőség az elengedésre, a megbocsátásra, bármi is történt a múltban, tovább fogsz tudni lépni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma egy kicsit fásultnak tûnhet, kedves Kos. Lehet, hogy nagy energiákat ölt valamibe, ami fontos volt önnek, de a dolgok nem várakozásainak megfelelõen alakulnak. Ne csüggedjen, és semmiképpen se adja fel álmait egy kis visszaesés miatt. Legyen kitartó és meglátja, a siker sem marad el sokáig.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: