Ikrek

Az Ikrekkel igazán könnyű dolgod van, ők nagyon könnyen befolyásolhatóak és meggyőzhetőek, ráadásul kifejezetten kommunikatívak. Általában remek érzelmi intelligenciával rendelkeznek, szóval túl sűrűn nem is kerülnek konfliktushelyzetbe: már eleve kiküszöbölik azokat a viselkedésükkel. Ha mégis nézeteltérés adódna köztetek, valószínűleg ő elébe megy az egésznek, és már előtted rendezni próbálja. Ha mindezek ellenére te kezdeményeznél, akkor legyél könnyed, humoros, mert így is menni fog.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma igen sok dolga lehet, kedves Ikrek, ami miatt érdemes lenne egy tervet készítenie, hogyan is lenne a legpraktikusabb haladnia. Kalkulálja mindenképpen bele a számításiba azt is, hogy elég ideje legyen majd a családjára, szeretteire, akik közül ma többeknek is szüksége lehet önre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok ugyan nagyon jól viszonyulnak a kompromisszumokhoz és nyíltan állnak a megoldások elé is, kifejezetten érzékeny személyiségek. Amikor már ténylegesen a probléma elsimításáról van szó, akkor odateszik magukat, de hihetetlenül sértődékenyek – minden egyes szóra, ami elhagyja a szádat, kiemelten ügyelned kell. Ők azok, akik folyton jelentést és bántást látnak ott is, ahol szó sincs erről, ezért a túlságosan realista és durva érvelés náluk éppen az ellenkező hatást kelti. Csakis alaposan előkészítve a terepet, semmiképpen sem őket hibáztatva szabad vázolnod a gondjaidat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-11

Oroszlán

Az Oroszlánok gyakran nehéz diónak bizonyulnak a konfliktuskezelés során, de azért hozzájuk sem vezet túlságosan rögös út. Ami biztos, hogy nagyon érzékeny és büszke jegynek számítanak, ezért minden ellenük intézett vád bántja a hiúságukat. Hihetetlenül nehezen ismerik el, ha hibáztak, és nagyon vigyáznod kell neked is, hogy az érdekegyeztetés során ne bántsd meg az egójukat – akkor ugyanis garantáltan nem lesznek kompromisszum készek. Egy Oroszlánt nem szabad hibáztatnod, vádolnod (amúgy is kivágja magát), és nagyon ügyelj rá, hogy véletlenül se mások előtt rendezzétek a vitát.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma számíthat némi anyagi többletre, esetleg egy igen jó eredményekkel kecsegtetõ lehetõségre, ami nagyon elvonhatja figyelmét attól, amit éppen csinál. Legyen kicsit türelemmel, kedves Oroszlán, hamarosan belevetheti majd magát az új tervekbe és álmokba, csak most tartson ki még egy kicsit!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz jegyű emberek meggyőzése során sincs túl könnyű dolgod, mert ők ugyancsak mindig nagyon logikusan tesznek meg minden lépést – ezért kis esély van arra, hogy elismerik a hibáikat. Meglehetősen hidegen állnak az érzelmi dolgokhoz, így aztán nem is megy nekik olyan jól, hogy mélyen belelássanak mások lelkébe. Ugyanakkor nagyon precízek és pontosak, próbálják elérni, hogy semmilyen szinten se lehessen rajtuk fogást találni. A konfliktusok rendezését illetően a legjobb a nyílt és egyenes kommunikáció, valamint az észérvek felsorakoztatása – lehetőleg külön bizonyítva és alátámasztva.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: