Mérleg

A Mérlegekkel nem lesz nehéz rendezni a konfliktusaidat, ugyanis ők mindenáron arra törekszenek, hogy rend és nyugalom, továbbá harmónia vegye őket körbe. Utálnak úgy élni, hogy valami nem stimmel körülöttük, vagy éppen valamelyik családi, baráti kapcsolatukban nem teljesítenek 100%-osan, ez mindig feszélyezi a Mérlegeket. Éppen ezért gyakori, hogy ők kezdeményezik a megoldást, vagy ha nem annyira égető a gond, akkor igyekeznek együtt élni vele. Ugyanakkor felszabadítja őket, ha sikerül rendezni a konfliktust, így érdemes náluk kezdeményezni. Természetesen nem durván, hanem csak kedvesen, hiszen a szép szóból is tökéletesen értenek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Nagyon sok kitartásra lehet ma szüksége, kedves Mérleg, hogy kellõképpen helyt tudjon majd állni. Amennyiben nem hagyja el magát, akkor méltán kivívhatja környezete elismerését, ami igen jól fog esni, így megéri a fáradságot, annál is inkább, mivel meglehet, éppen most figyel fel majd valaki önre, aki késõbb még sokat tehet elõmeneteléért!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ha valakikkel, akkor a Skorpiókkal nincs könnyű dolgod, ők ugyanis azok, akik – saját véleményük szerint – hibátlanul gondolkoznak. Kiemelkedően nehezen fogadják el, ha valamiben nincs igazuk, ellenben szeretik a másik orra alá dörgölni, ha az hibázott. Sajnos a bosszúállásban is jeleskednek, ezért – bár időnként megérdemelnék – nem túlságosan célravezető a fejükre olvasni a problémákat. Nem segít az sem, hogy szeretnek titokzatoskodni és utálják, valamint észre is veszik a hazugságot… Az a legjobb, ha színészi tehetséggel eljátszod, hogy őt tartod főnöknek, majd ebben a felállásban vázolod a problémádat, miközben a megoldás keresésére buzdítod – tehát átadod neki az irányítást.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Skorpió, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy mindenkinél jobban retteg a visszautasítástól

Nyilas

A Nyilasok ugyan tüzes jegyek, mégsem nehéz velük dűlőre jutni a konfliktusokat illetően. Ennek legnagyobb oka az, hogy szeretnek mindenkivel jóban lenni, ennek megfelelően remekül kommunikálnak és nyitottak mások irányába. Sokszor elég, ha egy-két elismerő szót elejtesz, és ők máris elolvadnak a dicséret fényében. Innentől kezdve már nincs nehéz dolgod a konfliktusrendezést illetően. Főleg, hogy a Nyilasok nem tartoznak azok közé, akik bárkivel is veszekedni akarnának – bár ha nagyon muszáj, kiállnak maguk mellett, inkább a háttérben, otthon vezetik le a feszültséget.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, igyekezzen minél több idõt a szabadban tölteni, kedves Nyilas, még, ha esetleg az idõjárás nem is egészen a kedvére való, hisz, már egy kis mozgással, sétával, vagy éppen kirándulással is sokat tehet egészségéért! Ügyeljen továbbá az étkezésekre is, nehogy túl sokat, vagy éppen keveset fogyasszon.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halakkal egyszerre van könnyű és nagyon nehéz dolgod. Könnyű, mert ha érzelmekről van szó, akkor nagyon jól értik a nézeteidet és segítenek is, ahol tudnak – és nehéz, mert az észérvekkel egyáltalán nem lehet őket meggyőzni. Ők azok, akik annyira érzelmi szinten mozognak, hogy a széllel változik a véleményük és az álláspontjuk egyaránt. Képtelenség racionális döntések meghozatalára bírni őket, csak akkor hajlandóak más szemével látni a világot, ha minden kötél szakad. A Halakat nem lehet másként kezelni, mint az érvek végeláthatatlan ismételgetésével és intenzív, érzelmi ráhatással.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: