Bak

A Bak nagyon hidegvérű és tárgyilagos ember, sokszor már-már úgy tűnik, érzelemmentes – ám éppen ezért nem túl nehéz vele rendezni a vitakérdéseket. Nagyon fontos, hogy alapszemélyisége miatt nála nem tudsz az érzelmekre hatni, mindig reálisan, tárgyilagosan kell vázolnod a problémákat sőt, az a legjobb, ha te is el tudsz vonatkoztatni az érzéseidtől. A Bak szemében csak a gyengeség jele, ha téged nem a racionalitás és az észérvek vezérelnek, úgyhogy jobban jársz, ha nyíltan és őszintén vázolod, mik az észrevételeid.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők is a nyíltság hívei, ráadásul kifejezetten modern felfogásúak. Azt senki sem tudja garantálni, hogy megértik, esetleg azonosulni is tudnak a te nézeteiddel, ugyanis igazi különcök – ennek megfelelően általában pont fordítva gondolkodnak, mint a többiek. Sajnos emiatt egyáltalán nem könnyű őket meggyőzni valamiről, amivel nem tudnak azonosulni, de a próbálkozás miatt egy cseppet sem kell aggódnod. Értékelni fogják az őszinteségedet és abszolút vevők az érdekegyeztetésre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2022-02-02

Kos

A Kosokkal sajnos nincs könnyű dolgod, ha meggyőzésről van szó, ők ugyanis a legkevésbé sem kompromisszum készek. Mindig biztosak abban, hogy a helyes úton járnak, és jó döntéseket hoznak, ezért aki megkérdőjelezi a ténykedéseiket, az azonnal rossz pontot kap náluk. Ráadásul sokszor nincs is igazán értelme vitatkozni velük, mert rendületlenül folytatják azt, amit elkezdtek. Ennek ellenére érdemes megpróbálkozni a nyílt kommunikációval, de a felvezetés nagyon hasznos: csakis dicséret, elismerés után hívd fel a figyelmet a te álláspontodra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Meglehet, kedves Kos, hogy ma egy kisebb konfliktusba keveredik, ami ugyanakkor mégis mély nyomot hagyhat önben. Akárhogy is, igyekezzen ne belelovallni magát abba, hogy ön a hibás, mert a vásár mindig kettõn áll! Ha pedig ez sehogy sem akarna sikerülni, beszélje meg a dolgot egy bizalmasával, aki feltehetõleg meg fogja majd erõsíteni abban, hogy nincs alapja lelkiismeret-furdalásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikák sem éppen arról híresek, hogy olyan könnyű lenne velük dűlőre jutni, de azért nem mondhatjuk, hogy hihetetlenül nehéz dolgod lenne a meggyőzés során. Ami biztos, hogy a hagyományaikból nagyon nehezen engednek és sok mindenben meglehetősen konzervatív nézeteket vallanak, ezen a téren tehát nem lesz könnyű dolgod. A Bikák meggyőzése során nagyon jól bevethetőek a hedonista élvezetek: egy finom vacsora, egy kis wellness, némi ajándék remekül megpuhítja a szívüket, és ilyenkor a problémamegoldó képességük is jobban remekel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: