VÍZÖNTŐ

A 2020-as év a szakmai és magánéleted terén is pozitív lesz. Ebben az évben meg fogod tanulni, hogyan promótáld magad és hogyan mutasd be, mennyit érsz valójában. A jó szerencse az év elejétől veled lesz és támogatni fog új munkahelyi lehetőségekben, akkor is, ha az külföldre szól majd. A szakmai kapcsolataid által nyert javaslatok sokat fognak segíteni az előre jutásodban. Másrészről egy stresszes időszak is lesz az évben, amely során átmenetileg egy másfajta pozícióba kell majd helyezkedned, ám itt is meglesz a szükséges támogatás ahhoz, hogy megfelelően helyt állj és elégedett légy a teljesítményeddel, ahogyan a feljebbvalóid is. Egy új otthon esetleg gyermekáldás is kilátásban van. Sok Vízöntő találja szemben magát a kihívással, hogy megfejtse, mi is az élete értelme és újra definiálja a helyét a társadalomban.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

A gondolatai tiszták és világosak, így méltán bízhatja magát rájuk, kedves Vízöntõ. Ne is hagyja, hogy mások elhintsék fejében a kétség magjait, mert most éppen az önbizalom hiány lehet az egyetlen, ami eredménytelenséghez vezethet! Bízzon magában és tartson ki elvei mellett, kerül, amibe kerül, s végül biztosan gyõzni fog!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

HALAK

A 2020-as évben az egyedülálló Halak megtalálják azt a szerelmet, amiről mindig is álmodtak és ez különösen áprilisban a legesélyesebb. Semmi nevetséges szituáció, félelem, vagy kétségek. A lelki társ mellett ilyet nem is lehet tapasztalni. Ha egy ideje titkon álmodozol egy személyről, ám lehetetlennek tartod, hogy a szerelem kibontakozzon, akkor ez az év meg fogja adni a lehetőséget rá. Olyan kapcsolat alakulhat ki köztetek, amely eljegyzésbe és házasságba is torkollhat. A párkapcsolatban élő Halak több kommunikációra és szenvedélyre vágynak, amelyről bátran beszélni fognak kedvesükkel. Ez az év vagy az újraéledés és újrakezdés vagy az elválás időszaka lesz, amely végre pontot tesz egy negatív energiájú ciklus végére. A karriered terén olyan strukturális változások következnek be, amelyek átmenetileg elkedvetlenítenek, ám amelyek miatt újra fogod értékelni a céljaidat. Jelentős pozitív fordulat következhet be az év második felében, amikor is sikerül letenned egy vizsgát, elfogadják egy kérelmedet vagy felvételt nyersz valahová.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Lépjen egy kicsit hátrébb, kedves Halak. No nem azért mert útban van, hanem, hogy eltávolodhasson problémáitól és objektívebben tudjon megoldást keresni rájuk. Függetlenül attól, hogy mi lehet a gond nem kell megijednie, vagy kételkednie abban, hogy képes-e megbirkózni a feladattal. Gondolja át mit kellene tennie és aztán tegye is meg.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy, akinek fordulóponthoz érkezik az élete

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: