Rák - Frigg

Odin áz felesége, aki az ég és Asgard királynője, valamint a szerelmesek, a házasok, a család, a szeretet, a termékenység, a házi tűzhely, anyák és kisdedek védelmezője. Egy valódi nagyhatalmú anyáról van szó, és miképpen neki, úgy számodra is nagyon fontos a család, amelynek tagjaiért bármit képes vagy megtenni. Igazi ősanya-típus vagy, aki maga köré gyűjti a családot és összefogja azt. Jobban szeretsz adni, mint kapni. Az életedben fontos szerepe van a rendnek, a biztonságnak, ugyanis nagyon érzékeny, törődő és jóságos személyiség vagy.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma elõtérbe kerülhet életében a józanság, az ésszerûség és a kemény munka, melyeknek köszönhetõen, most akár igen nagy áttöréseket, sikereket érhet el, kedves Rák, így joggal érzi majd, hogy az öné ez a nap! Használja ki a jó energiákat és élvezze, hogy gördül a szekér!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán - Astarte

A szerelem, a szexualitás, a szépség és a termékenység istennője. Ő testesítette meg a vad, zabolátlan istennőt, aki képes káoszt vagy rendet hozni. Főleg attól függött, milyen hangulatban van, de ezt már csak te is tudod, hiszen te is az érzelmeid rabja vagy és bármi is kavarjon fel, azonnal meglátszik rajtad és ki is mutatod azt. Emiatt tökéletesen illik rád a „szeszélyes" jelző. Ahogy az ő szépségének és vonzerejének, a tiedének sem tud senki ellenállni. A te szerelmed hatalmas ajándék, mert nagylelkű és önzetlen és az ágyban konkrétan új Univerzumokat lehet általad felfedezi. Mindenki a közeledben szeretne lenni és a kegyeidbe férkőzni, amit te különösen élvezel. Képes vagy belelátni másokba és kifürkészni a lelkük mélyén rejlő titkos vágyakat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma igencsak heves érzelmek tombolhatnak végig a napján, így csak nehezen, vagy szinte egyáltalán nem lesz képes koncentrálni érdemi dolgokra, melyeket jobb, ha ennek tükrében inkább máskorra is halaszt, amíg teheti. Igyekezzen megõrizni nyugalmát, kedves Oroszlán, s nagyobb veszekedések nélkül átvészelni a napot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-16

Szűz - Ízisz

Az egyiptomi szerelem, szenvedély, szeretet, mágia és varázslás istennője. A fenséges Ízisz, aki párjáért és egyben testvéréért Oziriszért elment a világ összes tájára, hogy megkeresse Széth által szétszórt darabjait, összeszedje, bebalzsamozza és felélessze. Te is ilyen kitartó, határozott, eltökélt, céltudatos nő vagy, aki szeretteiért képes a végletekig elmenni, bár jól tudod, hogy a te szívedet nem könnyű elnyerni. Bájoddal és erőteljes karizmáddal egyszerre ébresztet tiszteletet, félelmet és csodálatot, odaadást az emberekben, akik örömmel keresik a kegyeidet. Nagylelkű, bátor, néha már-már önfeláldozó és nagyon megértő vagy.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Meglehetõsen nagy zûrzavar uralkodhat ma a fejében, kedves Szûz, ráadásul ez nem csak önnel lehet így, hanem bizony, mások reakcióiból is nehéz lehet majd kiindulni. Ilyen bizonytalan körülmények között a legjobb, ha csakis olyan dolgokkal foglalatoskodik, amelyek esetében, nem nagy gond, ha hibázik. Tartson ki, talán a holnap már jobb lesz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: