Mérleg - Héra

A szépség, a nőiesség, az anyaság, a házi tűzhely istennője és Zeusz felesége. Igazi úri hölgy vagy, akinek magas elvárásai vannak, nagy tekintéllyel és szavak általi hatalommal bír. Akitől kicsit félnek, de tisztelnek az emberek. Úgy érzed, te vagy a család összetartója és mozgatórugója, rád feltétlenül szükség is van és kell is neked az érzet, hogy fontos vagy. Gyakran szigorúan, túl komolyan állsz a dolgokhoz, de egyébként melegszívű, jóságos, gondoskodó, törődő anyatípus vagy.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap igen kiegyensúlyozottan telhet, kedves Mérleg, amikor is, lesz elég ideje azzal foglalkozni, amivel csak szeretne, ugyanakkor, kissé elkényelmesedve, hajlamosabb lehet szüntet is tartani, így nem biztos, hogy a mai lesz élete legtermékenyebb napja! Ne legyen lelkiismeret-furdalása emiatt, hisz ez másokkal is gyakran megesik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió - Athéné

Athéné vagy, a tudás, a bölcsesség, az igazságosság istennője. Okos, intelligens, kulturált, bölcs nő, aki tele van célokkal, becsvágyakkal és különösen vinni szeretnéd valamire. Igazi karrierista vagy, megfontolt, óvatos és lelkiismeretes jellemmel. Nagyon fejlett is az igazságérzeted, nem tűröd az igazságtalanságot és bármikor vitába szállsz bárkivel, hogy megvédd magad, vagy azt, ami, aki fontos neked. A tények, az objektív gondolatok mezsgyéjén mozogsz és szereted, ha mások elismeréssel adóznak tudásodról.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Már a nap kezdeti szakaszában felmerülhet, hogy teljesen átszervezze a dolgait, az újonnan tudomására jutott tényekhez igazítva, ami igencsak jó ötlet lehet, kedves Skorpió, s igen hatékonnyá teheti! A rugalmasság most fél siker!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-21

Nyilas - Lilith

A Lilith a sötétség, a sötét hold, az istennő és annak tulajdonságainak árnyas oldaláért felelős. Az tavasszal azon fog dolgozni, hogy felszínre hozd elnyomott tehetségeidet, személyiségjegyeidet és teljes egészében felszabadítsd magadat. Igen komoly spirituális erőkkel támogatja meg életedet és ügyeidet és segít abban, hogy a felszínre hozott erőiddel te is képes legyél megváltoztatni a magad és mások életét. Kifejezetten azt érezheted, hogy szárnyalsz, szabad vagy és végre megtaláltad az utadat és a módszert, amivel nagyot alkothatsz és ami által kivételes dolgokat tehetsz. Nőként pedig a sötét hold energiáival még csábítóbb még fenségesebb leszel a férfiak szemében.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap nagy koncentrációt igényelhet öntõl, kedves Nyilas, amikor is, nem sok ideje jut majd pihenésre, álmodozásra, vagy bármi más egyébre, s ettõl kicsit feszültnek, stresszesnek érezheti magát a nap végére. Egy forró fürdõ most aranyat érhet!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: