Bármilyen jól összeillünk is a párunkkal, mindannyian különbözőek vagyunk, és természetes, hogy vannak olyan tulajdonságok, amiket szeretünk vagy épp nem szeretünk a párunkban. A házasságban nagyon fontos a szeretet és az elfogadás, csak így működhet a kapcsolat. Ha nagyon akarjuk, akkor képesek vagyunk megváltozni vagy legalábbis javulni azért, hogy a házasságunk erősödhessen, javulhasson. Nézzük, csillagjegyünk alapján melyek azok a tulajdonságok, amelyeket a házastársunk imád vagy utál bennünk!

Kos

Kos csillagjegyűként jóban-rosszban a partnered mellett állsz. Férjed nagyon szereti benned, hogy odaadó vagy és mindenben támogatod őt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-11-03

Ha szükség van rá, megmutatod neki a helyes utat, és tudatosítod benne, hogy soha ne adja fel az álmait.

Tele vagy energiával, nem hagyod, hogy párod unatkozzon melletted. Néha azonban hajlamos vagy a túlzott féltékenységre.

Él benned a félelem, hogy elveszíted őt, és előfordul, hogy faggatózásaiddal kiborítod a párodat.

Bika

Ha Bika a csillagjegyed, akkor remek háziasszony vagy, ügyesen mozogsz a konyhában, gyermekeid imádnak, mindent megadsz a családodnak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2024-02-14

Férjed kedveli, ha megleped őt valami finomsággal, gyakran szinte elkényezteted őt és alkalmanként még a reggelit is ágyba viszed neki.

Mivel nagyon fontos számodra a család, törekedsz rá, hogy meglegyen az anyagi biztonság. Sajnos néha kissé fukar vagy, és a pénzügyeken összevesztek a pároddal.

Férjed olykor kissé nehezen viseli, amikor teljes mértékben te akarsz gondoskodni a családi kasszáról.

Ikrek

Ikrek csillagjegyűként valószínűleg sokáig keresgélted az igazit, ám amikor megtaláltad őt, teljes mértékben elköteleződtél mellette.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A kalandvágyó lányból egy szerető és gondoskodó családanya vált, ám izgalmas egyéniségedet nem veszítetted el és ezt a férjed a mai napig imádja benned. Melletted nem lehet unatkozni, folyton kitalálsz a családnak érdekesebbnél érdekesebb programot.

Azt azonban nehezen viseled, ha nem te irányíthatsz. Gyakran vita forrása ez és a férjed néha a falra mászik attól, hogy mindig a te akaratod érvényesül.

Rák

Ha a Rák csillagjegyben születtél, mondhatni tökéletes feleség vagy. A hagyományos értékeket képviseled, hűséges típus vagy és tele vagy anyai szeretettel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Férjeddel remek párost alkottok, jól kiegészítitek egymást. Párod igazán értékeli, hogy hazaérve a munkából csupa vidámság és boldogság veszi körül a családja körében.

Egyetlen dolog van csupán, amit nem szeret, ha meghívod a barátnőidet hozzátok. Mivel elég nagy társaság vagytok, ezért viszonylag hangosak vagytok és ilyenkor neki is részt kell vennie a társalgásban.

Akár bevallja neked, akár nem, ilyenkor kissé kellemetlenül érzi magát.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: