Nyilas

Nyilasként remek társ vagy, barátságos természettel áldott meg a sors és bölcsesség jellemez az élet minden területén.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párod imádja, hogy mindenre találsz megoldást, addig soha nem nyugszol, míg meg nem oldod az adott problémát. Igazán sokoldalú vagy, ha kell, bármit meg tudsz csinálni, ezért a párod felnéz rád.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-05 - Míg a mai nap kifejezetten kedvezhet egy hirtelen jött, spontán....

Azt azonban már kevésbé szereti, amikor kijelented, hogy egy kicsit nagyobb szabad térre lenne szükséged.

Ő szeretne több időt veled tölteni, de te igyekszel egy kicsit függetleníteni magadat és nagyobb szabadságra vágysz.

Bak

Bak csillagjegyűként igazán intelligens és független személyiség vagy. Utóbbi azonban nem akadályoz meg abban, hogy boldog családi életet élj. Párod nagyon szereti, hogy nem hisztizel amiatt, ha kimozdul a barátaival.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A problémát egyszerűen oldod meg: vagy szervezel a gyermekeiddel közösen egy társasozós estét vagy ha nincsenek még gyerekeitek, akkor te is elmész a barátnőiddel találkozni.

Pénteki Horoszkóp 2020-10-30

Egyedül a makacs természetedet nem szereti a párod. Sajnos veled nem lehet vitatkozni sem, ugyanis gyakran önfejű vagy és még csak meg sem hallgatod a másikat.

Vízöntő

Vízöntőként jól áll neked a családanya szerep.vAnnak ellenére, hogy tinédzserként lázadó voltál és sokáig nem is tervezted, hogy összekösd bárkivel az életedet, miután megtaláltad a nagy őt, rátaláltál az igazi boldogságra.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerencsére a párod mindenben melletted áll, imádja, hogy minden kalandban benne vagy.

Nagyon szerettek utazni, szívesen mentek el kettesben valahova, de azt sem bánjátok, ha az egész család vagy a baráti társaság veletek tart.

Párod csupán azt nem szereti, hogy túl sokat adsz mások véleményére.

Boldog családi fotókat osztasz meg a Facebookon, hogy mások is lássák, minden rendben veletek és titkon bízol benne, hogy egy kicsit irigykednek rád.

Halak

Halak csillagjegyűként a lánykérést és az egész házasságot is egyfajta csodaként élted meg.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Törekedsz rá, hogy a házasságotokban minden rendben legyen, ha vannak is mélypontok, mindig addig dolgoztok rajta, míg meg nem oldjátok és közösen ki nem lábaltok belőle.

Imádod a férjedet, ő pedig nagyon szeret téged a ragaszkodásod és odaadó természeted miatt. Egy dolgot nem szeret csupán: akár bevallja, akár nem, nem igazán élvezi a közös vasárnapi ebédeket a szüleiddel.

Nagyon kedveli őket, de ilyenkor egy kicsit mindig kínosan érzi magát.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: