Oroszlán

Oroszlánként igazán megértő és szerető feleség vagy. Vonzó vagy, érzéki és még okos is, párod odavan ezekért a tulajdonságaidért.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Menjetek bárhova, bármilyen társaságba, büszkén mutat be téged az ismerőseinek. Tudja, hogy mekkora szerencséje van veled és ezzel nem is él vissza.

Keddi Horoszkóp 2024-04-23

Amit azonban nehezen visel el benned, az a precizitásod. Utálod a rendetlenséget, gyakran egy héten kétszer is takarítasz. Ha pedig valami nincs a helyén, akkor azonnal rápirítasz a férjedre vagy a gyerekeidre, akik ezt ki nem állhatják.

Szűz

Szűz csillagjegyűként magas intelligenciával rendelkezel, okos vagy, emellett pedig érzékeny típus, gondoskodó és szerető családanya.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kapcsolatotok az erős érzelemre épül, és kevésbé a szenvedélyre. Ezt azonban nem bánja a párod, magánéleteteket a négy fal között élitek, nem jellemző, hogy a forgalmas utcán vívnátok csókcsatákat.

Mindketten így tartjátok ezt helyénvalónak, a lényeg, hogy hihetetlenül erős kapcsolat van közöttetek.

A csillagjegyed elárulja, hol kell keresned a nagy Ő-t

Párod egyedül a túlzott megfontoltságodat nem kedveli, hiányzik belőled a spontaneitás, mindent ezerszer átrágsz, ezzel pedig kiakasztod őt.

Mérleg

Ha a Mérleg csillagjegyben láttad meg a napvilágot, akkor igazán szexi és vonzó vagy, akiért sok férfi odavan. Te azonban hűséges családanya vagy, aki tudja, hogyan tartsa fent a szenvedélyt a házasságában is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Imádja ezt a párod, menjetek bárhova, le sem tagadhatnátok szerelmeteket, látszik rajtatok, milyen boldogságban éltek.

Egy dolog van csupán, amivel még a férjedet is ki tudod akasztani, az pedig, hogy néha kissé szétszórt vagy.

Véleményed gyakran változik és folyton új ingerekre vágysz és szereted a kedvesedet is belerángatni az új kihívásokba, kalandokba – ennek ő nem mindig örül őszintén.

Skorpió

Skorpió nőként igazán komolyan veszed a házassági fogadalmadat és mindig azon vagy, hogy elérd a tökéletes feleség álomképet. Sajnos valójában ilyen nem létezik, de a párod értékeli az igyekezetedet és akkor is imád, ha odaégeted a vacsorát – ami gyakran előfordul. A lényeg, hogy megpróbáltad és mindezt a családért tetted.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Probléma viszont akkor van, ha a sikertelen próbálkozások vagy kudarcok után elszontyolodsz, ilyenkor ugyanis nehéz megvigasztalni.

Párod sajnos nehezen viseli az ilyen jellegű kiborulásaidat, hisztijeidet. Ügyelj arra, hogy ne vegyél mindent olyan komolyan!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: