Bármilyen jól összeillünk is a párunkkal, mindannyian különbözőek vagyunk, és természetes, hogy vannak olyan tulajdonságok, amiket szeretünk vagy épp nem szeretünk a párunkban. A házasságban nagyon fontos a szeretet és az elfogadás, csak így működhet a kapcsolat. Ha nagyon akarjuk, akkor képesek vagyunk megváltozni vagy legalábbis javulni azért, hogy a házasságunk erősödhessen, javulhasson. Nézzük, csillagjegyünk alapján melyek azok a tulajdonságok, amelyeket a házastársunk imád vagy utál bennünk!

Kos

Kos csillagjegyűként jóban-rosszban a partnered mellett állsz. Férjed nagyon szereti benned, hogy odaadó vagy és mindenben támogatod őt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika váratlan helyzetbe kerül a Skorpiónak és Vízöntőnek aggódnia kell - Tudd meg rád mi vár az év végéig!

Ha szükség van rá, megmutatod neki a helyes utat, és tudatosítod benne, hogy soha ne adja fel az álmait.

Tele vagy energiával, nem hagyod, hogy párod unatkozzon melletted. Néha azonban hajlamos vagy a túlzott féltékenységre.

Él benned a félelem, hogy elveszíted őt, és előfordul, hogy faggatózásaiddal kiborítod a párodat.

Bika

Ha Bika a csillagjegyed, akkor remek háziasszony vagy, ügyesen mozogsz a konyhában, gyermekeid imádnak, mindent megadsz a családodnak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyen a kapcsolatod a pénzzel a horoszkópod alapján. Magadra ismersz?

Férjed kedveli, ha megleped őt valami finomsággal, gyakran szinte elkényezteted őt és alkalmanként még a reggelit is ágyba viszed neki.

Mivel nagyon fontos számodra a család, törekedsz rá, hogy meglegyen az anyagi biztonság. Sajnos néha kissé fukar vagy, és a pénzügyeken összevesztek a pároddal.

Férjed olykor kissé nehezen viseli, amikor teljes mértékben te akarsz gondoskodni a családi kasszáról.

Ikrek

Ikrek csillagjegyűként valószínűleg sokáig keresgélted az igazit, ám amikor megtaláltad őt, teljes mértékben elköteleződtél mellette.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsõre, semmire sem mond nemet, hanem elõtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A kalandvágyó lányból egy szerető és gondoskodó családanya vált, ám izgalmas egyéniségedet nem veszítetted el és ezt a férjed a mai napig imádja benned. Melletted nem lehet unatkozni, folyton kitalálsz a családnak érdekesebbnél érdekesebb programot.

Azt azonban nehezen viseled, ha nem te irányíthatsz. Gyakran vita forrása ez és a férjed néha a falra mászik attól, hogy mindig a te akaratod érvényesül.

Rák

Ha a Rák csillagjegyben születtél, mondhatni tökéletes feleség vagy. A hagyományos értékeket képviseled, hűséges típus vagy és tele vagy anyai szeretettel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Férjeddel remek párost alkottok, jól kiegészítitek egymást. Párod igazán értékeli, hogy hazaérve a munkából csupa vidámság és boldogság veszi körül a családja körében.

Egyetlen dolog van csupán, amit nem szeret, ha meghívod a barátnőidet hozzátok. Mivel elég nagy társaság vagytok, ezért viszonylag hangosak vagytok és ilyenkor neki is részt kell vennie a társalgásban.

Akár bevallja neked, akár nem, ilyenkor kissé kellemetlenül érzi magát.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: