A párkeresés útján nagyon jól jön egy olyan energialöket, amit egy szenvedélyes férfival való találkozás adhat. De a felfokozott hangulatú és érzelmektől fűtött randevúk mögött néha sajnos nincs semmi több. Ilyenkor kapcsolj egyet magadon, és fogd fel szórakozásként. Nincs rá szükséged, hogy ismét sérüljön a lelked.
Persze nem minden tüzes csillagjegy ilyen, készülj fel a kellemes csalódásra is – lehet, hogy egyikükkel leled meg a vágyott szerelmet.

Kos (március 20. – április 19.)

A szenvedélyes, izgalmas személyiségű Kos férfi imád kockáztatni. Az élet minden területén bevállalós, így az első randin már tüzes szexre lesz kapható: és persze védekezés nélkül akarja… Ha a szexben benne vagy, akkor oké, de azért a többit jól gondold meg. Attól, hogy a Kos számára izgalmas és veszélyes dolgokat szeretne kipróbálni, neked nem kell mindenre igent mondanod. Élvezd vele a kalandot, de légy résen. Hajlamos cserélgetni az embereket maga körül és nehezen ismeri be a hibáit. Ha ilyen Kossal akadsz össze, szórakozz egy jót és lépj le.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsõre abszolút jó ötletnek tûnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitûnõ meggyõzõképességét megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezébõl!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, akik a leggyakrabban csalódnak a szerelemben: Nekik mindig azok kellenek, akiket nem kaphatnak meg

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: