Oroszlán - Büszkeség

„Győzd le haragod, add fel büszkeséged. Nem érheti szenvedés azt, akit semmi sem béklyóz, akinek semmije sincs."

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A harag, a büszkeség akadályozó erő az életedben. Márpedig mindegyik a te gyökeres, veled született tulajdonásgod. Egyiktől sem tudsz megszabadulni és a mind a kettőt megszállottan próbálod kielégíteni. Ezért csak kényszerek, ami szenvedéssel jár. Engedd el azon dolgokat, amik megkötnek téged és nem érhet téged szenvedés, hiszen nem lesz, ami gátoljon és szabotálja terveidet és előrelépésedet, különösen akkor, ha éppen nem éred el. Ne ragaszkodj!

4 női csillagjegy, akik a legfüggetlenebb mind közül, határozottak és kihívást jelentenek a férfiak számára!

Szűz - Függőség

„Az egész létezés titka, hogy soha nem lenne szabad félned. Sose félj attól, mi lesz veled, ne számíts senkire. Abban a pillanatban, amikor elutasítasz minden segítséget, szabad vagy."

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ugye ismerős? Túl gyakran agyalsz ezeken a mindennapokban és sokszor kilátástalannak, sötétnek érzed az életedet. De amint nem várod el senkitől, hogy segítsen, támogasson, nem is fogsz kitől függeni, elvárni, a magad ura leszel. Hiszed vagy sem, de mindent megadhatsz magadnak, amit csak akarsz, segítség nélkül is. Ideje volna felfedezned ezeket a dolgokat!

Mérleg - Csapongás

„Nem könnyű dolog a sok [filozófiai, vallási] rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs - egyiket sem."

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sok minden érdekel téged és talán sok mindent ki is próbáltál. Kersed az utadat, mert szeretnél valahova tartozni, hinni valamiben. Ne keresd a hitet, ne keresd, hogy hova tartozol,hanem hagyd, hogy a hited, a vallásod vagy éppen az eszméd, nézeted találjon meg téged. Mert a bölcs nem választ, hanem a sorsra hagyja, hogy mikor találja meg az, ami. Illetve minden tanítás és nézet a tiéd lehet anélkül, hogy beskatulyáznád magadat. 

Ezek a csillagjegyek képtelenek szakítani

Skorpió - Gyűlölet

„A gyűlöltnek sohasem a gyűlölet, hanem a szeretet vet véget."

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hihetetlenül tudsz gyűlölni. Magadat és másokat egyaránt, különösen ha valami gonoszságot tesznek. Néha hetekig emészted magadat egy-egy ilyen igazságtalanság, megbántás, megsértés miatt. De mindez hova vezet? Ha gyűlölködsz és bosszút állsz jobb lesz? Még ha ki is elégül ez a vágyad, a gyűlölet lángja nem alszik el, mert megmérgez. Tanuld meg szeretni a gyűlölet tárgyát. Mert ostoba, tudatlan, elesett. Számos oka lehet valakinek, hogy olyan, amilyen. Ha egy kicsit tudod szeretni, már sosem fortyogsz majd a mérgedben és nem lesznek álmatlan éjszakáid. Ez életed legnehezebb leckéje.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: