Rák

Ha a Rák jegyében születtél, alig várod, hogy családot alapíthass. Te vagy a mintafeleség, a mintaanya, a mintanő. Létfontosságú számodra, hogy a párkapcsolatodban minden úgy menjen, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Akkor vagy boldog, ha mindenkinek teljesíted a kívánságát, még akkor is, ha ez olykor lehetetlennek tűnik. 

Egy Rák számára az első és legfontosabb a család békéje és az otthon melege. Mivel egy Rák mindent megtesz ennek megteremtéséért, ugyanezt várja a partnerétől is. Kedves, előzékeny és figyelmes partner, ha szerelmes, még kedvese kisebb-nagyobb ballépéseit is türelemmel és megértéssel kezeli.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-20)

Ma egy igazi nagy kalandban lehet része, kedves Rák, amikor is ráadásul, kulcsszerep juthat önnek, mondhatni abszolút a társaság középpontjává válik, akaratlanul is és ez jó dolog. Ne csak azért tegyen ki magáért, mert mások számítanak önre, hanem azért is, hogy önmagának bizonyíthasson, hiszen ezt a lécet nehezebb megugrania az embernek, de ma nagy eséllyel sikerülhet!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Oroszlán

Ha az Oroszlán jegyében születtél, az esetek többségében nagyravágyó vagy. Elvárod a párodtól a hódolatot, és ha a kedvesed felnéz rád, te már elégedett vagy a kapcsolatoddal, és jól érzed magad a bőrödben. 

Egy Oroszlán számára az első és legfontosabb, hogy ő irányíthasson, és hogy a kedvese feltétlenül csodálja őt. Ha ezt megkapja, ő is mindent megtesz a párjáért, a tenyerén hordozza, a szeméből olvassa ki a kívánságait.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-20)

Ma nagyon sokszínû nap várhat önre, amikor is, nem csak nagyon különbözõ helyekre juthat el, hanem a megismert emberek stílusa is igencsak különféle lehet, de ezzel most nem is lesz semmi baj, sõt! Megeshet, hogy a sok, változatos nézõpont magáévá tételével egy teljesen más perspektívában láthatja a dolgait, mint eddig, s ez igencsak jó hatást gyakorolhat ügyviteli gyakorlatára. Tanuljon és okuljon, kedves Oroszlán! Megéri!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Óvakodj ettől a 3 csillagjegytől, pletykásak, szeretnek veszekedni és néha irigyek!

Óvakodj ettől a 3 csillagjegytől, pletykásak, szeretnek veszekedni és néha irigyek!

Óvakodj ettől a 3 csillagjegytől, pletykásak, szeretnek veszekedni és néha irigyek!

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

Ha a Szűz jegyében születtél, rend és fegyelem jellemzi a párkapcsolataidat. Nem lépsz félre, nem hisztizel, nem rendezel jeleneteket, nem csinálsz semmi meggondolatlant. Ez persze nem azt jelenti, hogy veled bármit megtehet a párod: elfogadod a helyzetet, és határozottan véget vetsz a viszonynak.

Egy Szűz számára nagyon fontos a megbízhatóság és a kiszámíthatóság, igényli a rendet. Betartja a szabályokat a párkapcsolataiban is. Ő az a pasi, aki először ismerkedik, majd randizni hív, megfogja a kezedet, és csak ezután jöhet az első csók, az első szeretkezés, majd a leánykérés, eljegyzés, házasság és a gyerekek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-20)

Ma mindenképpen legyen a pihenésé a fõszerep, kedves Szûz, hagyja inkább a nehéz feladatokat és kihívásokat máskorra, inkább irány a természet, vagy ugorjon le a közeli parkba, s levegõzzön egyet egy kis finomság, vagy egy jó könyv társaságában. Amennyiben pedig nem szeretne most egyedül lenni, egy igaz barát társasága, egy jó beszélgetéssel fûszerezve aranyat érhet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: