Rák

Ha a Rák jegyében születtél, alig várod, hogy családot alapíthass. Te vagy a mintafeleség, a mintaanya, a mintanő. Létfontosságú számodra, hogy a párkapcsolatodban minden úgy menjen, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Akkor vagy boldog, ha mindenkinek teljesíted a kívánságát, még akkor is, ha ez olykor lehetetlennek tűnik. 

Egy Rák számára az első és legfontosabb a család békéje és az otthon melege. Mivel egy Rák mindent megtesz ennek megteremtéséért, ugyanezt várja a partnerétől is. Kedves, előzékeny és figyelmes partner, ha szerelmes, még kedvese kisebb-nagyobb ballépéseit is türelemmel és megértéssel kezeli.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-09)

A mai nap egyszerûsége és könnyedsége, egész új energiákat kelthet életre önben, melyek hatására valósággal szárnyalni fog, kedves Rák! Ma bármit is tegyen, azzal remekül boldogul majd, csupán csak arra kell koncentrálnia, hogy ne ossza meg figyelmét, azaz, hogy ne keverje a feladatokat, ne akarjon mindennel egyszerre végezni.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Oroszlán

Ha az Oroszlán jegyében születtél, az esetek többségében nagyravágyó vagy. Elvárod a párodtól a hódolatot, és ha a kedvesed felnéz rád, te már elégedett vagy a kapcsolatoddal, és jól érzed magad a bőrödben. 

Egy Oroszlán számára az első és legfontosabb, hogy ő irányíthasson, és hogy a kedvese feltétlenül csodálja őt. Ha ezt megkapja, ő is mindent megtesz a párjáért, a tenyerén hordozza, a szeméből olvassa ki a kívánságait.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-09)

Ha valamikor, hát a mai napon, egész biztosan jut majd mindenre energiája, kedves Oroszlán, s zsenialitását is lesz alkalma megcsillogtatni majd. Arról nem is szólva, hogy ma valami oylasmiben tûnhet ki mások és önmaga szemében, amire még csak nem is gondolt soha, hogy tehetséges lenne, amely meglepetés jólesõ érzéssel töltheti el. A sok-sok feladat mellett, azért igyekezzen szánni egy kis idõt a szeretteivel való, közös pihenésre is, hisz a stabil érzelmi háttér éppúgy elengedhetetlen a hosszútávú sikerességhez, mint az akaraterõ.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ezt jelenti a szerelem a csillagjegyeknek

Ezt jelenti a szerelem a csillagjegyeknek

Vajon mit jelent neked a szerelem? És a párodnak? A különleges horoszkópból kiderülnek a részletek.

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

Ha a Szűz jegyében születtél, rend és fegyelem jellemzi a párkapcsolataidat. Nem lépsz félre, nem hisztizel, nem rendezel jeleneteket, nem csinálsz semmi meggondolatlant. Ez persze nem azt jelenti, hogy veled bármit megtehet a párod: elfogadod a helyzetet, és határozottan véget vetsz a viszonynak.

Egy Szűz számára nagyon fontos a megbízhatóság és a kiszámíthatóság, igényli a rendet. Betartja a szabályokat a párkapcsolataiban is. Ő az a pasi, aki először ismerkedik, majd randizni hív, megfogja a kezedet, és csak ezután jöhet az első csók, az első szeretkezés, majd a leánykérés, eljegyzés, házasság és a gyerekek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-09)

A mai nap folyamán, tetteivel és felmutatott eredményeivel, sokat erõsíthet önbizalmán. Mindemellett, remek fizikai és lelki állapotnak örvend, még, ha ezt nem is érzékeli, s ez adhat egy olyan plusz kisugárzást önnek, amely révén képtelen lesz majd ellenállni bárki is önnek. eme jó szelet meglovagolva, ha valami nagyobb dolgot, vagy szívességet szeretne kérni valakitõl, azt most tegye, mert, ha valamikor, hát jelen pillanatban, biztosan pozitív elbírálásra számíthat! Használja szemérmetlenül vonzerejét, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: