Rák

Ha a Rák jegyében születtél, alig várod, hogy családot alapíthass. Te vagy a mintafeleség, a mintaanya, a mintanő. Létfontosságú számodra, hogy a párkapcsolatodban minden úgy menjen, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Akkor vagy boldog, ha mindenkinek teljesíted a kívánságát, még akkor is, ha ez olykor lehetetlennek tűnik. 

Egy Rák számára az első és legfontosabb a család békéje és az otthon melege. Mivel egy Rák mindent megtesz ennek megteremtéséért, ugyanezt várja a partnerétől is. Kedves, előzékeny és figyelmes partner, ha szerelmes, még kedvese kisebb-nagyobb ballépéseit is türelemmel és megértéssel kezeli.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Egy kellemetlen pletyka keringhet ma önrõl, kedves Rák. A jelek arra utalnak, hogy egy közeli barátja ferdítette el a tényeket, s kikotyogott valamit, ráadásul rosszul, ám ez nem feltétlenül igaz. Vizsgálja meg a helyzetet, s informálódjon, mielõtt elhamarkodottan egy ártatlan, kedves ismerõsét gyanúsítja meg. Ettõl eltekintve egészen szép nap vár önre, s képzelete igencsak aktívnak mutatkozik, ami kiváló arra, hogy némi kreativitásban vezesse le a nap fáradalmait.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Oroszlán

Ha az Oroszlán jegyében születtél, az esetek többségében nagyravágyó vagy. Elvárod a párodtól a hódolatot, és ha a kedvesed felnéz rád, te már elégedett vagy a kapcsolatoddal, és jól érzed magad a bőrödben. 

Egy Oroszlán számára az első és legfontosabb, hogy ő irányíthasson, és hogy a kedvese feltétlenül csodálja őt. Ha ezt megkapja, ő is mindent megtesz a párjáért, a tenyerén hordozza, a szeméből olvassa ki a kívánságait.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Bizonytalanul alakulnak pénzügyei, kedves Oroszlán. Egy elõre betervezett nagyobb kiadás maradhat el, mert nem sikerült összeszedni rá a megfelelõ mennyiségû tõkét, de az is lehet, hogy nem is biztos, hogy annyira szeretné ezt a vásárlást, s ezért nem is törte magát annyira, hogy meglegyen a rávaló. Ne ragaszkodjon megszállottan terveihez, s ne siettesse dolgait, inkább legyen türelmes és várja ki, amíg kialakul önben a megfelelõ döntés.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-02

Szűz

Ha a Szűz jegyében születtél, rend és fegyelem jellemzi a párkapcsolataidat. Nem lépsz félre, nem hisztizel, nem rendezel jeleneteket, nem csinálsz semmi meggondolatlant. Ez persze nem azt jelenti, hogy veled bármit megtehet a párod: elfogadod a helyzetet, és határozottan véget vetsz a viszonynak.

Egy Szűz számára nagyon fontos a megbízhatóság és a kiszámíthatóság, igényli a rendet. Betartja a szabályokat a párkapcsolataiban is. Ő az a pasi, aki először ismerkedik, majd randizni hív, megfogja a kezedet, és csak ezután jöhet az első csók, az első szeretkezés, majd a leánykérés, eljegyzés, házasság és a gyerekek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szûz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt õszinte és ebbõl adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendõit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: