Rák

Ha a Rák jegyében születtél, alig várod, hogy családot alapíthass. Te vagy a mintafeleség, a mintaanya, a mintanő. Létfontosságú számodra, hogy a párkapcsolatodban minden úgy menjen, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Akkor vagy boldog, ha mindenkinek teljesíted a kívánságát, még akkor is, ha ez olykor lehetetlennek tűnik. 

Egy Rák számára az első és legfontosabb a család békéje és az otthon melege. Mivel egy Rák mindent megtesz ennek megteremtéséért, ugyanezt várja a partnerétől is. Kedves, előzékeny és figyelmes partner, ha szerelmes, még kedvese kisebb-nagyobb ballépéseit is türelemmel és megértéssel kezeli.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ha az Oroszlán jegyében születtél, az esetek többségében nagyravágyó vagy. Elvárod a párodtól a hódolatot, és ha a kedvesed felnéz rád, te már elégedett vagy a kapcsolatoddal, és jól érzed magad a bőrödben. 

Egy Oroszlán számára az első és legfontosabb, hogy ő irányíthasson, és hogy a kedvese feltétlenül csodálja őt. Ha ezt megkapja, ő is mindent megtesz a párjáért, a tenyerén hordozza, a szeméből olvassa ki a kívánságait.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Csak a munka, a munka és a munka. Ez teszi ki szinte minden napját, kedves Oroszlán. Lehet, hogy nem vette észre, de barátai már igencsak hiányolják társaságát. Próbáljon meg elszakadni egy kicsit feladataitól és szervezzen ismerõseivel egy kis lazítást, ahol végre újra beszélgethetnek egy jót.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ha a Szűz jegyében születtél, rend és fegyelem jellemzi a párkapcsolataidat. Nem lépsz félre, nem hisztizel, nem rendezel jeleneteket, nem csinálsz semmi meggondolatlant. Ez persze nem azt jelenti, hogy veled bármit megtehet a párod: elfogadod a helyzetet, és határozottan véget vetsz a viszonynak.

Egy Szűz számára nagyon fontos a megbízhatóság és a kiszámíthatóság, igényli a rendet. Betartja a szabályokat a párkapcsolataiban is. Ő az a pasi, aki először ismerkedik, majd randizni hív, megfogja a kezedet, és csak ezután jöhet az első csók, az első szeretkezés, majd a leánykérés, eljegyzés, házasság és a gyerekek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ezer tennivaló akad a ház körül, kedves Szûz, de gondolja, hogy mindezeknek akkor kell nekilátnia, amikor munkájában is teljesen el van havazva? Az lenne a legjobb, ha tudna készíteni egy idõbeosztást, ami alapján mindennel haladna egy kicsit, de attól még, hogy nincs kedve megcsinálni egy feladatot, elõbb utóbb bizony neki kell leselkednie.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: