Mi várható az érzelmek terén az ősz utolsó havában?

Nem lesz felhőtlenül boldog a november szerelmi téren, ugyanis munkahelyi problémák, szélsőséges érzelmek, váratlanul bekövetkező változások okozhatnak nehézséget a kapcsolatban élőknek, míg a párkeresők leginkább a hónap közepén számíthatnak romantikus pillanatokra. Számodra vajon mit tartogat a november szerelmi téren? A csillagjegyed alapján kiderül!
 

Kos:

Elsősorban a munkahelyi feszültségek és problémák miatt nem tudsz lazítani novemberben, ezért azt a kevés időt sem tudod igazán élvezni a pároddal, ami megadatik most számotokra. Az, hogy megállás nélkül az elmaradt kötelezettségeiden jár az eszed még jobban elmélyíti a köztetek lévő feszültséget. Függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz-e, az lesz a legfontosabb feladatod az ősz utolsó havában, hogy meg kell találnod az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között. Igyekezz jobban beosztani a rendelkezésedre álló időt novemberben!
 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika:

Nagyon sok meghitt, romantikus és szerelmes élményben lehet részed novemberben, ám a fáradtságod és a kimerültséged megakadályozhat abban, hogy teljesen átadd magad a szerelemnek. Az ősz utolsó havában úgy érezheted, hogy most szakad a nyakadba az elmúlt időszak minden nehézsége. Ne engedd, hogy a fáradtság akadályokat gördítsen a szerelmi életed elé novemberben! Ha van párod, akkor próbálj minél több otthoni kikapcsolódásra sort keríteni. Ha párt keresel, akkor november végén lehet szerencséd a szerelemben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

Rengeteg jó dologra számíthatsz a szerelmi életedben novemberben, aminek időszakában nagyon sok lehetőséged lesz arra, hogy végiggondold és átbeszéld az életed, párkapcsolatod legfontosabb kérdéseit. Ugyanakkor fontos, hogy lelassíts az ősz utolsó havában, valamint figyelj az érzéseidre, a belső hangodra és jöjj rá arra, hogy valójába mi az oka a félelmeidnek, bizonytalanságodnak! Novemberben eszedbe juthat néhány felkavaró régi emlék, érzés, de az is lehet, hogy egy érdekes találkozás vár rád egy múltbéli ismerősöddel.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!


Rák:

Fontos változás várható a szerelmi életedben novemberben, aminek időszakában felkavaró érzelmekre, régóta elfojtott, felgyülemlett sérelmek és megbántottságok felszínre törésére számíthatsz. Az ősz utolsó havában minden kitörhet belőled, ami régóta nyomaszt. Ha van párod, és fontos számodra a kapcsolat, akkor itt az ideje a komoly beszélgetésnek. Ha párt keresel, akkor a régi csalódások akadályozhatnak meg novemberben abban, hogy új kapcsolatba kezdj.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

   Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved az „ajándékozás”

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: