Nyilas:

Izgalmakkal és fordulatokkal teli időszaknak ígérkezik számodra a november. Ha van párod, akkor remek lehetőségeid lesznek arra, hogy tisztázd a lényeges kérdéseket és új alapokra helyezd a kapcsolatodat az ősz utolsó havában. Ha párt keresel, akkor rátalálhatsz a nagy szerelemre novemberben. Ugyanakkor függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz-e, vagy sem, az ősz utolsó hava remek időszak lesz arra, hogy tisztázd magadban az érzéseidet. Mivel a november egy kimondottan romantikus hónap lesz az életedben, ezért jól teszed, ha kiélvezed a szerelmet és a szórakozás adta örömöket.
 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak:

A novemberi körülmények tovább rontják a fáradtságod és kimerültséged miatti állapotodat, ezért a hónap első felében igyekezz letudni a legtöbb kötelezettségedet és feladatodat, hogy aztán végre kiléphess a mókuskerékből, és annyit lazíts, pihenj, amennyit csak tudsz.
Próbálj minél több időt tölteni a pároddal és a szeretteiddel az ősz utolsó hónapjában, mert amellett, hogy csodás közös élményekkel gazdagodhatsz, még fel is töltődhetsz és elmondhatjátok egymásnak az érzéseiteket, vágyaitokat.
 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2022-05-03

Vízöntő:

Olyan változások indulnak el novemberben, amelyek alaposan felpörgetik az érzelmi életedet. Készülj fel ezekre a változásokra azzal, hogy tisztázol magadban pár dolgot, így például azt, hogy mennyire fontod számodra a párkapcsolatod, hajlandó vagy-e kompromisszumot kötni. Ha párt keresel, akkor azt kell tisztáznod magadban, hogy feláldozod-e a szabadságodat a szerelemért? Novemberben minden adott lesz ahhoz, hogy megválaszold ezeket a kérdéseket.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak:

A szokottnál sokkal racionálisabb leszel novemberben, aminek időszakában még az sem késztet álmodozásra, fantáziálásra, hogy közeledik az esztendő vége. Az érzelmeid szilárdak lesznek az ősz utolsó havában, ezért az érzelmi kérdésekben is sokkal racionálisabb leszel.
Ha kapcsolatban élsz, akkor jó eséllyel tisztázhatod a kérdéses helyzetet a pároddal. Ha párt keresel, akkor november közepén add át magad a mindent elsöprő, szenvedélyes pillanatoknak!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: