Oroszlán:

Az új szerelemnek fog kedvezni a november. Ha párt keresel, akkor egy minden elképzelésedet felülmúló, érzéki szerelem találhat rád az ősz utolsó havában, aminek időszakában érdemes lesz élned minden ismerkedési lehetőséggel. Ha már kapcsolatban élsz, akkor egy komoly vita robbanhat ki köztetek a pároddal, akivel talán a anyagiakon kaptok össze. Ebben az esetben mind a ketten ügyeljetek arra, hogy a vita közben ne mondjatok ki olyasmit, amivel visszavonhatatlan sebet ejtenétek egymáson!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

Ha párt keresel, akkor az lesz a legfontosabb novemberben, hogy bízz magadba, és higgy abban, hogy szerethető vagy, mert csak ezt követően jelenhet meg az életedben az a személy, aki valóra fogja váltani a szerelemmel kapcsolatos álmaidat. Ha kapcsolatban élsz, akkor komoly változásra számíthatsz novemberben, aminek heteiben szintet léphettek, vagy szakíthattok a pároddal. Ha mind a ketten úgy érzitek, hogy valamit elrontottatok, amit szeretnétek helyrehozni, akkor erre kiváló időszak lesz az ősz utolsó hónapja.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-06-09

Mérleg:

Ha van párod, akkor megélheted az érzelmek minden változatát, így a szerelmet, a szenvedélyt, a vitákat és a féltékenységet is novemberben. Ahelyett, hogy megijedsz a konfliktusoktól, inkább használd fel azokat arra, hogy végre kiállsz magadért. Bátran vállald fel az érzéseidet, a vágyaidat, és merengj el egy kicsit saját magadról, az álmaidról, aztán vizsgáld meg, hogy azoknak megfelelően élsz-e! Ha párt keresel, akkor rengeteg lehetőséged lesz az ismerkedésre és a szerelemre novemberben, aminek főleg a közepén élj minden olyan alkalommal, amely során ismerkedhetsz!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

A csillagjegyed alapján ismert vagy arról, hogy elképesztően tudsz szeretni, de gyűlölni is, novemberben pedig felerősödnek ezek a szélsőséges érzelmeid. A hónap közepén nagy kedvet kaphatsz ahhoz, hogy szenvedélyes kapcsolatot keress, vagy ha már van párod, akkor a meglévő kapcsolatod átalakítására érezhetsz indíttatást. Ha lesz erre alkalmad az ősz utolsó havában, akkor utazz el a pároddal, mert a környezetváltozás nagyszerű hatást gyakorolna a szerelmetekre. Novemberben nagy szükséged lesz arra, hogy más irányból közelítsd meg az érzelmeidet és a vágyaidat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: