Mi várható az érzelmek terén az ősz utolsó havában?

Nem lesz felhőtlenül boldog a november szerelmi téren, ugyanis munkahelyi problémák, szélsőséges érzelmek, váratlanul bekövetkező változások okozhatnak nehézséget a kapcsolatban élőknek, míg a párkeresők leginkább a hónap közepén számíthatnak romantikus pillanatokra. Számodra vajon mit tartogat a november szerelmi téren? A csillagjegyed alapján kiderül!
 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-22 - Bár egyrészrõl, nagyon izgalmas dolgok történhetnek szerelmi téren ma...

Kos:

Elsősorban a munkahelyi feszültségek és problémák miatt nem tudsz lazítani novemberben, ezért azt a kevés időt sem tudod igazán élvezni a pároddal, ami megadatik most számotokra. Az, hogy megállás nélkül az elmaradt kötelezettségeiden jár az eszed még jobban elmélyíti a köztetek lévő feszültséget. Függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz-e, az lesz a legfontosabb feladatod az ősz utolsó havában, hogy meg kell találnod az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között. Igyekezz jobban beosztani a rendelkezésedre álló időt novemberben!
 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika:

Nagyon sok meghitt, romantikus és szerelmes élményben lehet részed novemberben, ám a fáradtságod és a kimerültséged megakadályozhat abban, hogy teljesen átadd magad a szerelemnek. Az ősz utolsó havában úgy érezheted, hogy most szakad a nyakadba az elmúlt időszak minden nehézsége. Ne engedd, hogy a fáradtság akadályokat gördítsen a szerelmi életed elé novemberben! Ha van párod, akkor próbálj minél több otthoni kikapcsolódásra sort keríteni. Ha párt keresel, akkor november végén lehet szerencséd a szerelemben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

Rengeteg jó dologra számíthatsz a szerelmi életedben novemberben, aminek időszakában nagyon sok lehetőséged lesz arra, hogy végiggondold és átbeszéld az életed, párkapcsolatod legfontosabb kérdéseit. Ugyanakkor fontos, hogy lelassíts az ősz utolsó havában, valamint figyelj az érzéseidre, a belső hangodra és jöjj rá arra, hogy valójába mi az oka a félelmeidnek, bizonytalanságodnak! Novemberben eszedbe juthat néhány felkavaró régi emlék, érzés, de az is lehet, hogy egy érdekes találkozás vár rád egy múltbéli ismerősöddel.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsõre, semmire sem mond nemet, hanem elõtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!


Rák:

Fontos változás várható a szerelmi életedben novemberben, aminek időszakában felkavaró érzelmekre, régóta elfojtott, felgyülemlett sérelmek és megbántottságok felszínre törésére számíthatsz. Az ősz utolsó havában minden kitörhet belőled, ami régóta nyomaszt. Ha van párod, és fontos számodra a kapcsolat, akkor itt az ideje a komoly beszélgetésnek. Ha párt keresel, akkor a régi csalódások akadályozhatnak meg novemberben abban, hogy új kapcsolatba kezdj.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezt nem mered bevallani magadnak a csillagjegyed alapján

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: