Tula – mérleg

Képtelen vagy szakítani. Szenvedélyessé tesznek az emberi kapcsolatok. Szereted őszinte barátokkal körülvenni önmagad. Boldog vagy, ha ritka pillanatok részese lehetsz. Nem tudod elviselni a szakítást, inkább hagynád a helyzetet kimerülni, ellaposodni. Nagy szíved van, nagyon emberséges vagy. Sokszor azonban nem látod előre a leselkedő csapdákat.

Karma: Szeszélyes voltál, minden vonzott, ami csillogott. Hála magas társadalmi rangodnak, meg is tehetted. Ma eggyé akarsz válni a munkáddal és a szerelmeddel. Tegnap még önző voltál, ma az inged is odaadnád. Ezt sokan ki is használják. Gyakran kerülsz összeütközésbe a törvénnyel és a közigazgatással.

Vrischka – skorpió

Szeretsz és szeretsz uralkodni. Mint a patak vize, mindig mozgásban vagy. Senki sem ismeri lelked mélységeit. Büszke, mégis alázatos ember vagy. Nem mutatod ki az érzelmeidet, a szenvedély uralja az életed. Azt az embert keresed, aki szeret, és akin uralkodhadsz.

Karma: Körbeutaztad a világot, kergetve egy ideált, amit sosem értél el. Örökös újrakezdés, örökös elégedetlenség jellemezte az életed. Sokszor szerettél, olykor szenvedélyesen. Ebben az életében nyugtalan és bizalmatlan vagy. Sokan nem mernek veled szembeszállni: túl sok van a fejedben. A szerelemben is konfliktusaid vannak. Csak a szexualitásban oldódnak az ellentétek.

Dhanus – íj

Gyermekként lelkesedsz. Optimistán veted bele magad az életbe. Már-már gyermeki módon lelkesedsz. Naiv vagy olyan szempontból, hogy a sorsod mindig remekül fog alakulni. Nem tévedsz, mivel mindig képes vagy megújulni. A szerelemben szükséged van arra, hogy csodáljanak. Kifejezetten vonzzanak a különböző karakterek.

Karma: Szenvedélyes kalandok részese voltál. Idegennyelv-ismereted lehetővé tette, hogy felfedezzed a világot. Kereskedtél, lélekben azonban mindig művész maradtál. Sorsod most arra kötelez, hogy hajolj meg környezeted követelései előtt. Ez szakmailag könnyű lesz, a szerelemben annál nehezebb. A partnered örök ígéretet vár, ha késlekedsz a válasszal, ő már messze lesz.

Makara – krokodil

Valóra váltod álmaidat. Mielőtt elérnéd amit akarsz, hatalmas nehézségekkel találhatod szemben magad. Rendkívül módszeres vagy, ami lehetővé teszi a szakmai előrelépésedet. Érzelmi területen nyugodtnak, már-már zordnak tűnsz. Éjszaka azonban a legbolondabb álmokat is valóra váltod.

Karma: A négy fal között megteremtetted saját világodat, senki sem léphetett be oda. Csak egyszer szerettél előző életedben. A valóságban vagy csak a képzeletedben? Most minden energiádat szakmai előmeneteledre fordítod. Az egyedüllétet azonban már nem bírod. Csak egyszer fogsz szeretni. De az SZERELEM lesz, csupa nagybetűvel.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: