Mithuna – emberpár

Erősséged a humorod.

Fény és árnyék. Tele vagy ellentmondással. Mindent kétségbe vonsz, mindent megkérdőjelezel. Egyik pillanatról a másikra képes vagy megváltozni, s azonmód másik oldaladat mutatni. Erősséged: a humorod. Olyankor használod, amikor hódítani akarsz. Ellenállhatatlan vagy – imádod, ha buknak rád. Anélkül persze, hogy mindezt viszonoznád.

Napi horoszkóp - Eljött a megbocsájtás ideje!

Karma: Régen gondtalanul éltél. Lélekben gyerek maradtál, így elkerülted a konfliktusokat. Még attól sem riadtál vissza, hogy kedvesen manipulálj másokat. Ebből az életedből a fiatalságot őrizted meg. Ismered az őrjítő szenvedélyt, ami olykor melodrámáig fajul. Most még megteheted, de idővel a partnered elvárja majd, hogy végre felnőj és önmagad legyél.

Kataka – rák

Titkolod a szenvedélyét. Érzékeny és titokzatos vagy. Egy kezeden meg tudod számolni az igazi barátaidat. Érdekel az eredeted; sosem felejted el, hogy mindennek az alapja a család. Ragaszkodó vagy, ezért gyakran félsz, hogy elhagynak. Tudod: az elválás elviselhetetlen lenne, akár a munkádról, akár a társadról lenne szó. Intuitív, érzelmes ember vagy, aki sohasem vallja be a szenvedélyét.

Karma: Egy múlt életedben mindent a munkádnak szenteltél. Minél aktívabb voltál, annál kevésbé mutattad ki érzelmeidet. Hogy mindezt elfojtsad, kolostorba vonultál. Ma mindent megteszel, hogy szeressenek. De rosszul mutatod ki érzelmeidet, és ettől szenvedsz. Imádod a gyerekeket, minden idődet nekik szenteled a munkádban vagy az anyaságban. Anyagi ügyekben a szerencse sokszor melletted áll.

Simha – oroszlán

Lelkesít az ellenállás. Imádod a luxust és a gyönyört. Becsületes vagy. Nem szereted a jelentéktelen dolgokat. A kedvezmények untatnak, hátráltatják a döntéseidet. Mindig remekül nézel ki. A harcban sosem merülsz ki. Néha még győzni is hagyod az ellenfeleidet. A szerelemben nem vagy probléma-centrikus, s ha ellenállnak, az csak növeli vadászkedved.

Mi a születési hónapod? Jól figyelj, mert ilyennek születtél!

Karma: Nagy szívrabló voltál. Szerettél utazni. Mostani életedben gyakran egészen lentről kezded, hogy elérd a sikert. Ha szerencséd van, támogatókra találsz. Kiváló fizikai adottságaidnak köszönhetően ellenállsz a kisebb betegségeknek. Szexualitásod kezdetben fellángol, majd lassan kialszik. Szereted az érzelmi és a testi kapcsolatokat.
India egzotikus ország, ahogy a távol-keleti horoszkóp sem hétköznapi. Nemcsak a jövőt kísérli meg feltárni, azt is megmondja, lelked újjászületései miként hatnak jelenlegi életed következő éveire, évtizedeire.

Kanya – hajadon

Becsületesség mindenek előtt. Túl félénk vagy ahhoz, hogy valódi kapcsolatokat alakítson ki életed során. Nagyon szigorú vagy – önmagaddal is. A mindennapjaidat óraműpontossággal éled. Feladataidat alázattal végzed. Nagyon érzékeny ember vagy, aki visszautasítja a csalás minden módját. Szenvedsz a kritikától. A páros élet számodra csak a házasság lehet, amit a becsületességre és a tényekre alapozol.

Karma: Egy korábbi életedben anélkül kóboroltál, hogy gondoltál volna a holnapra. Több mesterséget is kipróbáltál. A testi szerelem nem kötött le igazán. Viszont plátóian nagyon tudtál lobogni. Szakmailag mindig a nagyok árnyékában fogsz maradni, a szerelemben pedig mindig a partnered jóakaratától függsz majd. Ha túl magányos leszel, állatokkal veszed magad körül.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: