Kumbha – korsó

Ritkán nevetsz szívből. Képtelen vagy arra, hogy beilleszkedj a szürke tömegbe. Pedig a látszat csal, valójában meglehetősen konzervatív vagy. Egyszerre vágysz a térre, a szabadságra és arra, hogy valaki védelmezzen. Mások függetlenségét is elfogadod. Gyakran mosolyogsz, de a szívből jövő nevetésed ritka. Szemérmes vagy, ezért nem is erősséged a kezdeményezés.

Karma: Egy csupatükör palotában éltél. Órákat töltöttél önmagad csodálatával. Szerelmi partnereid sosem tudták, milyen lábbal keltél fel. Életedet ezért magányosan fejezted be. A mában sokszor lesz az az érzésed, hogy nem veszik észre igazi értékeidet.

Mina – hal

Kimagaslóan találékony. Olyan vagy, mint az óceán. Diszkréció mögé rejted természetes büszkeséged. És ha nem mered megközelíteni a többieket, eléred, hogy ők jöjjenek. Nem teszel meg mindent álmaid megvalósításáért. Kár, mivel kreativitásod kimagasló. Minden adu a kezedben van ahhoz, hogy sikerüljön az életed. Ha megbuksz, arról csak te tehetsz.

Karma: Eltéríthetetlenül követted azt az utat, amit kijelöltél magadnak. Számító voltál. Hazudtál is azért, hogy megszerezd azt, amit kinéztél magadnak. Ebben az életben elveszítettél mindent, néha még az ambícióidat is. Megérzéseid sokat segítenek. Már nem tudsz hazudni. Ha nem akarod megmondani az igazat, inkább hallgatásba burkolózol. A szerelemben sokan akarják megfejteni tekinteted titkát.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: