Halak

Érzelmekkel telíttet és nagyon érzékeny lélek vagy, teljes mértékben kizárod a racionalista felfogást.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A nagy döntéseket nagy csalódások elõzhetik meg, kedves Halak. Lehet, hogy az ön életében is eljön ma az a csalódás, ami arra készteti, hogy meghozzon egy hosszútávú döntést, ami eddig igencsak nehezére esett volna. Ne féljen nekivágni az ismeretlennek, hiszen ez az út nem csak akadályokat, de lehetõségeket is tartogat.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem tudsz semmihez úgy közelíteni, hogy figyelmen kívül hagyd az érzelmeidet, még a végsőkön túl is ragaszkodsz a párkapcsolatodhoz.

Nem vagy éppenséggel határozott, ezért az életben általában, de a kapcsolatodban is könnyen kihasználhatnak. Szörnyű dolgoknak kell történnie, hogy te mondd ki a szakítást, aki akar, az a mézes-mázas stílusával még ekkor is meg tud győzni.

Sajnos van, hogy éppen a törődésed, figyelmességed sodorhat a szakítás szélére, mert akadnak olyan férfiak, akik ezeket a tulajdonságokat alábecsülik.

Mivel ennyire kiszámítható és kedves vagy, előfordulhat, hogy a kaland és az izgalom jegyében keresnek új partnert a barátaid.

Kos

Tüzes jegy vagy, ezért a legtöbbször a kapcsolataidban is a heves vérmérsékleted az, ami pontot tesz a dolgok végére.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp május 20. szerda – Ebben az évben előbújik a figyelmes és törődő oldalad.

Túlságosan jellemző rád a hirtelenharagúság, amiből adódóan sokszor gondolkozás nélkül vágsz sértéseket a másik fejéhez.

Igaz, hogy amikor utólag átgondolod a dolgokat, nem vagy rest bocsánatot kérni (feltéve persze, hogy lehiggadva másként látod), de csak kevesen viselik el hosszútávon ezeket a kirohanásokat.

Harcias és akaratos vagy, mindig megpróbálod ráerőltetni a másikra az akaratodat. Ha olyasvalakit fogsz ki, aki ennek aláveti magát, akkor működhet a dolog, de egyébként még a leghevesebb érzelmeket is kihűti, ha csak a veszekedésről szól az életetek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: