Bika

Nagyon makacs vagy, ami egyfajta passzivitással, elzárkózással párosul.

Ez nagyjából el is lehetetleníti a párkapcsolati kommunikációdat, így egészen addig működnek köztetek a dolgok, amíg fel nem merül az első megoldandó feladat.

Szerdai Horoszkóp

Szerdai Horoszkóp

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Általában nem hagyod magadat befolyásolni, nem szereted, ha bármiben helyetted döntenek, főleg nagyon nehezen veszed rá magadat a kompromisszumokra.

Így aztán sokszor az vet véget a kapcsolataidnak, hogy nem látod át a másik fél véleményét, vagy, ha mégis, annyira hiszel a saját gondolataidban, hogy nem akarsz engedni az elképzeléseidből.

Bár hűséges és odaadó tudsz lenni, messze nem csak erre a két fontos tulajdonságra épül egy tartalmas, felnőtt kapcsolat.

Ikrek

Igazi szabad szellem vagy, aki csak nagyon nehezen köteleződik el. Minden érdekel, mindenre kíváncsi vagy, de emiatt nem is igazán ásod bele mélyen magadat a dolgokba, holott ez egy tartalmas kapcsolatban elengedhetetlen lenne.

Heti horoszkóp november 26-tól: Hallatlanul nagy energiákkal rendelkezhetsz a héten. Még az is lehet, hogy régi problémának a végére tudsz most végérvényesen pontot tenni.

Heti horoszkóp november 26-tól: Hallatlanul nagy energiákkal rendelkezhetsz a héten. Még az is lehet, hogy régi problémának a végére tudsz most végérvényesen pontot tenni.

Néha jobb nem rágörcsölni a dolgokra, húzódjunk a háttérbe és várjuk ki a dolgok végét. Az idő nekünk dolgozik, egyébként meg: semmi sem tart örökké. Még a rossz napok sem!

Cikkajánló Tovább olvasom

A megközelíthetetlenség nagyon vonzó, de később a legjelentősebb gond lehet, hogy nem engeded igazán közel magadhoz a barátodat.

Ő ettől úgy érezheti, nem szereted igazán, vagy valami titkolnivalód van, és féltékennyé válhat, esetleg kevésbé komolyan veszi a kapcsolatotokat.

Gyakori az is, hogy csak azért cövekelsz le valaki mellett, mert úgy hozza a sors, nem pedig azért, mert valóban szerelmes vagy. Innentől kezdve gyakorlatilag borítékolható a szakításotok.

Rák

Borzasztóan családcentrikus és gyerekimádó vagy, akkor teljesedsz ki igazán, amikor anyává válhatsz. Ez hatalmas előny akkor, amikor minden feltétel adott a családalapításhoz, de addig sokszor hátrány.

Jó, ha a férfiak látják benned a potenciális feleség- és anyajelöltet, de sokakat megijeszt az ezzel járó felelősség és kötelezettség.

Hajlamos vagy arra is, hogy sürgesd a dolgokat, pl. az összeköltözést, eljegyzést, ami szintén sok férfinál válóok lehet, főleg azoknál, akik szeretik a saját ütemükben megtenni ezeket a lépéseket.

Gyakori vitaforrás lehet a kapcsolatodban az is, hogy mindig mindenhez érzelmileg közelítesz, képtelen vagy racionálisan megérteni bizonyos konfliktusokat, problémákat. Emiatt nehéz veled dűlőre jutni.

Oroszlán

Érzelmileg túlfűtött, optimista és lelkes vagy, ami nem éppen hátrány egy szenvedélyes kapcsolatban. Ezzel azonban hiúság is párosul, az oroszlánnak pedig lételeme, hogy mindig mindenkinek meg akar felelni – ez párkapcsolatban kifejezetten idegesítő lehet, és sokszor gyanút kelthet a féltékenységre.

Erről persze esetedben a legtöbbször szó sincs, de kifejezetten gyűlölöd, ha szabadságodat korlátozzák, vagy gyanúsítgatnak, megkérdőjelezik a szavadat, és innen már könnyű elindulni veled a lejtőn.

Nagyon rossz természetű tudsz lenni akkor, ha nem értenek meg, vagy becsmérelnek, akár egy hétköznapi vita során.

Ekkor vagy te is sértegetni kezdesz, vagy annyira befordulsz, hogy a barátod az életben nem szedi ki belőled, mi bajod van. Így nyilván elég nehéz megoldani egy kapcsolati konfliktust…