Vannak olyan emberek, akik a szakítás után magányra vágynak és hosszú hetekig ki sem mozdulnak otthonról, mások pedig szinte azonnal az új lehetőségeken törik a fejüket és igyekeznek minél előbb érzelmileg is elengedni szerelmüket. Te hogyan viseled az elválást? Olvasd el cikkünket és tudd meg, miről árulkodik a csillagjegyed!

Vízöntő

Vízöntő csillagjegyűként igazi társasági ember vagy, folyton igényled mások társaságát, törődését.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp - Annak ellenére, hogy nem a legjobb a hangulata, igyekezzen...

Szeretettel közeledsz mások felé, humanitárius személyiség vagy és remek kompromisszumkészséggel rendelkezel.

Mindig harcolsz az igazságért és lételemed, hogy segíthess másokon. Az érzelmeidről azonban szinte soha nem beszélsz és kerülöd a konfrontációt. Jószándék vezérel, általában mindig megbékélsz az exeiddel, még akkor is, ha ők csaltak meg vagy hagytak el téged.

Előfordul az is, hogy még jóval később is baráti kapcsolatot ápoltok. Viszonylag hamar megérted, miért történt a szakítás, elfogadod azt, beletörődsz és igyekszel minél előbb továbblépni.

Halak

Halak csillagjegyűként igazán hűséges típus vagy, a végsőkig kitartasz a partnered, barátaid mellett. Jóhiszeműségeddel azonban sokan visszaélnek, és könnyen becsaphatnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennek ellenére igyekszel mindig toleráns maradni és képes vagy megbocsátani. Nagylelkűség és önzetlenség jellemez, szeretsz másokról gondoskodni.

Érzékeny természet vagy, ha problémákkal küzdesz vagy szomorú vagy, akkor leginkább magadba fordulsz. A szakításon szépen-lassan teszed túl magadat, többnyire nem panaszkodsz másoknak, inkább otthon ülve, sebeidet nyalogatva lépsz túl előző kapcsolatodon.

Kos

Kos csillagjegyűként tele vagy energiával, hajt a kalandvágy, képtelen vagy egy helyben ücsörögni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Igazi vezértípus vagy, szereted a kezedben tartani az irányítást, tele vagy ambícióval és egyszerre képes vagy több dolgot is egyszerre csinálni – sikerrel.

Emellett azonban elképesztő lobbanékonyság jellemez és előfordul, hogy gondolkodás nélkül cselekszel, ez pedig hibákhoz vezethet. A párkapcsolatodban szintén megmutatkoznak ezek a tulajdonságaid.

Képes vagy erős érzelmeket táplálni, mégis általában az jellemző rád, hogy hamar túllépsz az exeiden. Erős egyéniség vagy és soha nem hagyod magad legyőzni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: