Skorpió

Skorpió csillagjegyűként alapvető tulajdonságod a szenvedélyesség. Párkapcsolataidban igyekszel birtokolni a másikat és hajlamos vagy a féltékenységre, hiszen azt akarod, hogy a másik csak a tiéd legyen, és ezért próbálod őt kisajátítani.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az élet minden területén szereted te magad irányítani a dolgokat, ezért is félsz attól, hogy amihez kötődsz, kicsúszik a kezeid közül.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-10-02

Nagyon nehezen tűröd a szakítást, valamint azt, ha nem kapod meg, amit szeretnél. Nem jellemző rád, hogy később is tartod a kapcsolatot a volt párjaiddal, sőt sokáig haragot táplálsz irántuk, ha kell, még a Facebookról is törlöd őket, csak jóval később fogadod el a szakítás tényét.

Nyilas

Ha Nyilas a csillagjegyed, akkor igazán önzetlen és kedves típus vagy. Gyakran a kedvesed és a barátaid vágyát előbbre helyezed a sajátodnál. Nagyon tudsz szeretni, soha nem rejtegeted az érzéseidet, mindig őszinte vagy és képes vagy bármit megtenni azért, akit szeretsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a párkapcsolataidban magadhoz láncolnád a szerelmedet, hiszen alapvetően él benned a szabadság iránti vágy, így mindketten elég teret adtok egymásnak.

Érzelmes vagy, de legbelső érzéseidet és gondolataidat inkább megtartod magadnak. Viszonylag jól viseled a szakítást és pozitívan tekintesz a jövő felé. Nem hagyod, hogy egy csalódás tönkretegyen, nem adod fel és tovább keresed a nagy Őt.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-03-07

Bak

Ha a Bak csillagjegy szülötte vagy, akkor leginkább szigorú szabályok jellemzik az életedet. Biztonságra és stabilitásra vágysz, csak nagyon ritkán kockáztatsz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Igaz ez a baráti és a szerelmi kapcsolataidra is. Igényled, hogy békés és nyugodt körülmények között élhess, hogy párod szeretettel és odaadással várjon odahaza.

Kissé bizonytalan vagy másokban és magadban is, ezért folyton megerősítésre vágysz. Jobban kellene szeretned önmagadat, ne légy túl kritikus magaddal szemben.

Amíg ezen nem dolgozol és nem javítasz, addig nagyon nehezen fogod viselni a szakításokat, hiszen folyton magadban keresed majd a hibát. Próbálj meg kissé függetlenebb lenni és erősítsd meg a személyiségedet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: