Oroszlán

Oroszlán csillagjegyűként imádod a szórakozást, te aztán tudod, hogyan kell élni! Mindenben benne vagy, szinte nincs olyan kihívás, amire ne mondanál igent.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindig önmagadat adod, szereted megmutatni a világnak, milyen a valódi személyiséged. Alapvetően büszke típus vagy, ha pedig sikereket érsz el vagy boldog vagy, akkor azt gyakran világgá is kürtölöd.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-14 - Ma akkor hozhatja ki a legtöbbet szerelmi életébõl...

A rosszindulatú embereknek sem hagyod, hogy elrontsák a kedvedet. Erős jellem vagy, de ez nem azt jelenti, hogy ne lennél érzékeny.

Viszonylag hamar megbántódsz, még ha ezt nem is mutatod másnak. A szakítások is megviselnek legbelül, de külső szemlélő ebből csak keveset érzékel. Viszonylag hamar túlteszed magad az exeden, de mindig hagysz néhány hetet vagy hónapot a gyászra.

Szűz

Ha Szűz a csillagjegyed, akkor igazán független személyiség vagy. Rendre remekül oldod meg a legnehezebb problémákat is, hiszen logikus gondolkodásodnak hála hamar megtalálod a megoldáshoz vagy a célhoz vezető utat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A túl sok gondolkodás azonban az élet bizonyos területein egy idő után akár hátránnyá is válhat, ugyanis sokakat felidegesítesz vele. Néha meg kellene nyugodnod és lazítanod egy kicsit.

Szombati Horoszkóp 2023-05-13

Mivel alapvetően érzékeny típus vagy (a látszat ellenére is), egy fájdalmas szakítás képes megbontani a rendet önmagadban, és szétszórttá, figyelmetlenné tehet. Ilyenkor kissé elveszettnek érzed magad, és azonnal bezárkózol a külvilág számára.

Mérleg

Mérleg csillagjegyűként látszólag kiegyensúlyozottság, higgadtság és jószívűség jellemez. Akik azonban jól ismernek, tudják, hogy belül nagyon is bizonytalan, érzékeny és idealista vagy.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha valaki, akkor te igazán romantikus alkat vagy! Hiszel abban, hogy létezik szerelem első látásra, akár az utcát járva is képes vagy belehabarodni valakibe.

Barátságos típus vagy, ám gyakran annyira igyekszel, hogy elnyerd mások elismerését vagy barátságát, hogy észre sem veszed, hogy magadat áldozod fel közben. A szakításokat megszenveded, és leginkább a csendes vigasztalódást választod, ilyenkor nem vágysz társaságra, magányba vonulsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: