Bika

Ha Bika a csillagjegyed, akkor alapvető jellemződ, hogy makacs vagy. Ez a kitartás és ragaszkodás jellemez az élet minden területén, a szerelemben, a baráti kapcsolatokban, sőt a mindennapi tevékenységekben, hobbikban is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sokszor lenyűgöző az a szenvedély, amely áthatja a jellemedet, ám a párkapcsolatokban ez sokszor nem vezet jóra, ugyanis képtelen vagy az elengedésre.

Biztos, hogy össze akarsz vele költözni? Csillagjegyek, akiknek problémás az együttélés

Ha valakit igazán közel engedtél magadhoz, akkor csak nagyon nehezen tudsz túllépni a szakításon. Rendkívül nehezen viseled a változást, inkább állandóságra, stabilitásra vágysz.

Ikrek

Ha az Ikrek csillagjegy szülötte vagy, akkor lételemed a kommunikáció. Él benned a kíváncsiság, kifogyhatatlan vagy a kérdésekből, mindent tudni akarsz a körülötted levő világról.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyitott személyiség és gyors észjárás jellemez, viszonylag jól tűröd a változásokat is. Bár a szakítás megvisel, igyekszel lépéseket tenni afelé, hogy minél hamarabb túllépj az exeden.

Szívesen tervezed a jövődet és bánatodat igyekszel egy-egy új kalanddal, utazással feledtetni. Ha kell, beleveted magad a munkába, a lényeg, hogy nem hagyod, hogy a szomorú gondolatok eluralkodjanak rajtad, csak így vagy képes elengedni.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-03-01

Rák

Ha Rák a csillagjegyed, akkor igazán érzékeny és törékeny jellem vagy. Annak ellenére, ha épp nincs semmilyen probléma az életedben, akkor is vágysz mások figyelmére, törődésére.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha pedig épp szerelmi bánatod van, akkor igazán jól esik, ha mások pátyolgathatnak és együtt érezhetnek veled. Ez azonban nem azt jelenti, hogy fűnek-fának kiöntöd a szívedet, sőt legmélyebb érzéseidet megtartod magadnak.

Úgy érzed, nagyon kevés emberben bízhatsz meg, ezért jobbnak érzed magadban tartani a fájdalmadat. Még a párodnak is nehezen nyílsz meg, de talán pont azért fájdalmas egy későbbi szakítás, mert ő az a kivételes személyiség, akit közel engedtél magadhoz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: