Héja - Kirobbanó energia, lehengerlő fantázia. (X.23. – XI.22.)

Az ebben a jegyben született emberek energikusak, bátrak, határozottak. A Héja kitartó és erős, de nem szereti a szürke hétköznapokat és az egyhangúságot. Nem mindig diplomatikus, nem tudja elrejteni érzelmeit. Viszont közvetlenek és nyíltak. Némelyik héja típusú személy mindennél jobban szereti a hatalmat. Vonzza őt minden, ami nem szokványos, titokzatos és kiismerhetetlen – gyakoriak nála a parapszichológiai képességek.

Milyen partner?

Ez a 6 csillagjegy sosem rejti véka alá a véleményét

Igen szerencsés alkat: mindent elér nagyobb erőfeszítések nélkül. A másik nem számára rendkívül vonzó a vitalitása és a fantáziája. Általában későn szánja rá magát a házasságra, de választottjához hűséges marad. Az erotika nagyon fontos a számára, e téren sem lehet unatkozni mellette.

Sólyom - A kalandos élet garanciája (XI.23. – XII.21.)

A Sólyom nemes jellem, bátor és nagylelkű. Élete állandó változás és kaland, melyekből mindig baj nélkül tér haza. Bár hirtelen haragú, indulatai hamar elmúlnak. Talán ez is az oka annak, hogy könnyen megbocsát. A Sólymok szeretnek bulizni, mulatni nagy társaságban érzik igazán jól magukat. Szeretik szórni a pénzt, nem kenyerük a spórolás.

Milyen partner?

A sólyom elbűvöli a másik nemet. A családi kapcsolatokat nem sokra értékeli, csapodár típus. Vagy nagyon korán nősül, vagy idősebb korban, de gyakran nem tartós a házassága.

Szombati Horoszkóp 2021-05-08

Bagoly - Bölcs és megbízható (XII.22. – I.21.)

Ez a madár a bölcsesség és a megfontoltság szimbóluma, de nem utolsósorban a titoktartásé is. Aki a bagoly jegyében született, komoly, diszkrét, és nem beszél a levegőbe. Szűkszavú, nem érzelgős. Higgadt, tartózkodó a viselkedése. Megválogatja a barátait. A Bagoly nem tűri a butaságot, az önteltséget és a bizonytalanságot. Szorgalmas és törekvő, így gyakran komoly sikereket ér el az életben.

Milyen partner?

A bagoly nem szentimentális és nem is gyengéd, de hűséges és felelősségteljes, megbízható társ. Nagyra értékeli a családi kapcsolatokat és hagyományokat. Kissé konzervatív. Tiszteli az idősebbeket. Szigorú, de igazságos, kiszámítható, gondos szülő.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: