Nyilas 

Te mindig energikus vagy, és kíváncsi. Az élet iránt érzett kielégíthetetlen vágyad és kíváncsiságod elengedhetetlen a szabadságod nélkül. Amennyire vágysz a szabadságra, legalább annyira a szerelemre is, és ez komoly ellentéteket okozhat. Különleges személyiséged nem csak abból fakad, hogy félsz az elkötelezettségtől, hanem hogy számodra a szabadságod mindennél fontosabb. Örökösen szükséged van a mozgásra, szükséged van a pörgésre, az emberekre magad körül, és érezned kell azt, hogy a társad szüntelenül rajong érted. Sőt, hogy mindenki rajong érted. Szabadságod, és csapongásod ellenére rendkívül odaadó vagy, mindened felajánlod a párodnak, ha ő cserébe elfogadja a szabadság iránti igényed. Semmit nem utálsz annyira, mint amikor érzelmileg próbálnak manipulálni. Mivel ez a múltban már előfordult, görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy ennek még a lehetőségét is elkerüld.  Amikor a dolgok nem tetszésed szerint alakulnak, véget vetsz a kapcsolatnak. Meg sem próbálod megjavítani ami elromlott, hiszen te nem akarsz kellemetlen dolgokkal foglalkozni. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak 

Megdöbbentő önkontrollal és logikával rendelkezel. Mindennek megkeresed az értelmét. Félsz a szerelemtől, mert számodra logikátlannak, megfoghatatlannak látszik, nem lehet észérvekkel magyarázni. Nehéz téged elcsábítani, de ha valakinek sikerül a köréd emelt falat lebontani, teljesen átadod magad a szerelemnek. Szinte makacsul ragaszkodsz a szerelemhez, a társadhoz, akkor is ha annak már vége. Nem adod fel könnyen a kapcsolatot, még akkor sem, ha benned is kialudtak az érzések. A nehezen megszerzett stabilitást nem akarod elengedni, akkor sem, ha mélyen belül érzed, hogy ez már nem az amire vágysz. Számodra nagyon fontos a büszkeséged, és az, hogy a világ milyennek lát téged. Mivel a szerelem sebezhetővé tesz, megijeszt téged, félsz attól, hogy elhagynak, megaláznak. Nem is az a legrosszabb, hogy te mit érzel közben, inkább az, amit a világ látni fog, ha elhagynak. Nem okoz problémát, ha mások rád támaszkodnak, hiszen erős vagy, és minden esetben szereted fontosnak érezni magad, de problémát okoz, ha neked kell megmutatnod magad másnak,hiszen ez sérüléssel járhat. Félsz attól, hogy ha közel engedsz magadhoz valakit, megbánt, elhagy, úgy érzed hogy egy kapcsolatban is fontos hogy te irányíts, különben nem érzed magad biztonságban. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Rengeteg új impulzus érheti ma, kedves Bak, ami talán munkájával kapcsolatos. Esetleg egy új feladatkört bíznak önre, vagy megújul a rendszer, amiben eddig dolgozott. A betanulással nem lesznek problémái, de lehet, hogy idõbe telik majd megszoknia a dolgok új menetét.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem fogod elhinni ezt a 10 érdekes statisztikát a különböző horoszkópok szülötteiről

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: