Vízöntő 

Hatalmas szükséged van az egyedüllétre és a szabadságra. Talán nincs is nálad szabadság igényesebb csillagjegy . Számodra a szerelemnek már a lehetősége is ijesztő, hiszen úgy érzed az korlátozna a szabadságodban. Egy kapcsolatban hűséges és elkötelezett vagy, és megadod a párod számára a szabadságot, amelyre szüksége van, de cserébe neki is meg kell adnia azt neked. Félsz attól, hogy nem fogod megtalálni az igaz szerelmet, azt aki a te számodra született, és aki képes téged elfogadni minden hibáddal együtt. Tapasztaltad már, hogy nagyon nehéz megtalálni azt az embert, aki feltétel nélkül elfogadja, sőt megérti a lelkedben élő szabadságvágyat. Egy kapcsolatban számodra mindig ott a háttérben megbúvó félelem, hogy nem fogadnak el, vagy megelégelik a számodra létfontosságú szabadságot. Félsz attól, hogy ha kitárulkozol, hülyének néznek, és visszaélnek az általad kimutatott érzelmekkel.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak 

Te annyira önzetlen és jólelkű vagy, ami sajnos gyakran naivitással is társul. Mivel már sokszor csalódtál, sokan átvertek, rettegsz attól hogy átadd magad a szerelemnek. Te mindenkit úgy fogadsz el, ahogyan megismered, de folytonos félelemmel tölt el, hogy téged nem fogadnak el. Gyakran érzed úgy, hogy szerelmes vagy, de szükséged van a megerősítésre, hogy egy általad fontosnak tartott ember is azt mondja: Szerelmes vagy! Azért is félsz a szerelemtől, mer tudod, hogy nagyon könnyen és gyorsan kötődsz, de sajnos ritkán sikerül kiválasztani a megfelelő embert, ami csalódáshoz vezet. Szeretnéd elkerülni a csalódást, hiszen olyan sokszor átélted már korábban, gondoskodó, odaadó természeted miatt.  Ritkán sikerül megtalálni azt az embert aki hasonlóan odaadó, és nyitott a világ szépségeire, aki megérti a lelkedben tomboló érzelmeket. Félsz attól, hogy egy újabb kapcsolat, csak újabb csalódáshoz vezet, és az talán teljesen eltörli az emberekbe, a szerelembe vetett hited.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-06-08

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: